Βαθμολογία

«Βασίλεψε» η Αστραπή Νέας Πολιτείας (PICS)

Μέσα σε ένα άκρως οικογενειακό κλίμα, η ανδρική ομάδα της Αστραπής Νέας Πολιτείας έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά της, στην άκρως φιλόξενη ταβέρνα «Νταλάκας» στη Νεάπολη.

Η ομάδα μετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ, κάνοντας μία αξιόλογη πορεία και δίνοντας «βήμα» στα νέα παιδιά που προέρχονται κατά βάση από την Ακαδημία της ομάδας.

Σύσσωμη η διοίκηση, με τον πρόεδρο κ. Χρήστο Καραμούτη, το τεχνικό επιτελείο κ.κ. Γιώργο Καφφέ – Θανάση Τσουμάνη, καθώς και οι ποδοσφαιριστές, που πέρασαν ένα όμορφο βράδυ την Πέμπτη (11/1) και είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν σε ένα ζεστό περιβάλλον που περιελάμβανε εκλεκτό φαγητό αλλά φυσικά και την καθιερωμένη τούρτα που γεύτηκαν όλοι.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο πρόεδρος της ομάδας κ. Χρήστος Καραμούτης που πήρε το λόγο στο βήμα, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες στην ομάδα. Επίσης αναφέρθηκε στους χορηγούς που στηρίζουν όλη αυτή την προσπάθεια και βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας.

Επίσης στην όμορφη βραδιά ήταν ο αντιπρόεδρος κ. Θέμης Καλτσάς, η διευθύνων σύμβουλος κ. Ιωάννα Δημάκη (που είναι και εκπρόσωπος της εταιρείας «MIG» που χορηγικά στηρίζει την ομάδα), ο ταμίας κ. Απόστολος Νικολακούλης, ο γενικός αρχηγός κ. Χρήστος Τσιάρας, καθώς και το μέλος του Δ.Σ. κ. Μιχάλης Σαμαρίνας.

Την βραδιά τίμησε με την παρουσία του και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «ALFA WOOD» κ. Στέλιος Αγοραστός που είναι και χορηγός της ομάδας.

*Σύσσωμη η ομάδα εύχεται περαστικά στον φροντιστή της Αστραπής κ. Φώτη Παπαχρήστο που τον ταλαιπωρεί μία ίωση αυτές τις ημέρες. Τις θερμότερες ευχές από όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην ομάδα.

Οι τυχεροί της βραδιάς

Τρία ήταν τα φλουριά της βασιλόπιτας (προσφορά του ζαχαροπλαστείου «Μιχαηλίδης» στην οδό Καρδίτσης που πάντα στηρίζει την ομάδα).

Οι τυχεροί ήταν οι ποδοσφαιριστές Θεόφιλος Τσιάρας, Μάριος Παπάγγελος και Παναγιώτης Φουρκιώτης. Ο τελευταίος κέρδισε το φλουρί μετά από κλήρωση που έγινε, αφού αρχικά το φλουρί είχε κερδίσει ο διοικητικός κ. Μιχάλης Σαμαρίνας.