Βαθμολογία

Χρήστος Καπελιάνης ο εκλεκτός για τον πάγκο του Αχιλλέα Φαρσάλων

Η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Χρήστο Καπελιάνη ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής του Συλλόγου μετά το “διαζύγιο” με τον Τάσο Μπεριτζά και το επιτελείο του.

Πρόκειται για έναν πολύ γνώριμο προπονητή καθώς έχει θητεύσει δύο φορές στο παρελθόν στον πάγκο του Αχιλλέα Φαρσάλων αρχικά ως άμεσος συνεργάτης τόσο του κ. Γιάννη Μπουρνάκα, όσο και του κ. Τάκη Παραφέστα  όσο και ως πρώτος προπονητής της ομάδας λίγα χρόνια αργότερα.

Άμεσος συνεργάτης του Χρήστου Καπελιάνη θα είναι ο Αποστόλης Παπαδόπουλος ο οποίος αποτέλεσε “δεξί χέρι” του έμπειρου προπονητή και στο προηγούμενο πέρασμα του από τον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Χρήστο Καπελιάνη και τον άμεσο συνεργάτη του κ. Αποστόλη Παπαδόπουλο.

Ο κ. Καπελιάνης είναι γνωστός και αγαπητός στο Φαρσαλινό ποδοσφαιρικό κοινό καθώς έχει θητεύσει δυο φορές στο παρελθόν στον πάγκο του Αχιλλέα Φαρσάλων αρχικά ως άμεσος συνεργάτης τόσο του κ. Γιάννη Μπουρνάκα, όσο και του κ. Τάκη Παραφέστα  όσο και ως πρώτος προπονητής της ομάδας μας λίγα χρόνια αργότερα.

Ο πολύπειρος τεχνικός μέχρι πρότινος ήταν στον πάγκο του Αλμυρού. Επίσης έχει εργαστεί ως προπονητής στον ΑΟ Περιστερίου, τον Αχαρναϊκό, τον Απόλλων Λάρισας, την Κ 20 της ΠΑΕ ΑΕΛ, τον Παναγροτικό Νίκαιας, τον ΑΟ Αυλίδας, την Σκόπελο την Σκιάθο, τον Δωτιέα Αγιάς και τον Αλμυρό.

Ενώ ο κ. Παπαδόπουλος έχει θητεύσει στην ομάδα μας τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως άμεσος συνεργάτης του κ. Καπελιάνη και στην προηγούμενη θητεία του.

Επίσης έχει θητεύσει ως προπονητής στην Δόξα Υπέρειας και στο τεχνικό επιτελείο του Ατρομήτου Βαμβακούς και της Αναγέννησης Φαρσάλων.

H Διοίκηση της ομάδας μας καλωσορίζει πίσω στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων τους κ.κ. Χρήστο Καπελιάνη και Αποστόλη Παπαδόπουλο και τους εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Ο κ. Καπελιάνης στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ομάδας του Αχιλλέα Φαρσάλων τόνισε:

«Μια πρόταση από τον Αχιλλέα Φαρσάλων είναι πάντα τιμητική και ιδιαίτερη για εμένα. Επιστρέφω σε ένα ιστορικό σωματείο το οποίο υπηρέτησα για δυο φορές στο πρόσφατο παρελθόν, με πίστη υπευθυνότητα και επαγγελματισμό και σκοπός μου είναι να το επαναλάβω για ακόμη μια φορά σε μια ιδιαίτερη σεζόν για τον ιστορικό Αχιλλέα.

Με όπλο την σκληρή δουλειά, την εφαρμογή του πλάνου και την προσήλωση όλων στον κοινό στόχο και σκοπό πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά. Ευχαριστώ την Διοίκηση του Αχιλλέα για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου».