Βαθμολογία

Πολλές (Χ)αμένες ευκαιρίες στη Γλαύκη!

Ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και δύο γκολ που δεν έβγαλε όμως νικητή ανάμεσα στη Δάφνη Γλαύκης και τη Λάρισα ’88 με σκορ 1-1.

Το σκορ άνοιξε η Λάρισα ’88 στο 20’ όταν ο Αλέξανδρος Γιάτσε με προσποίηση πέρασε δύο αμυντικούς και έκανε με σουτ το 0-1.

Στο 7’ και 10’ για την Δάφνη Γλαύκης, είχε χαμένα τετ α τετ ο Νίκος Καραγιάννης.

Και στο 23’ η γηπεδούχος ομάδα βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για το 1-1, όταν τη σέντρα έκανε ο Νίκος Τσώλης και ο Βάϊος Τζιότζιος με πλασέ ισοφάρισε.

Δύο καλά σουτ για τη Λάρισα ’88 στο 30’ και 40’ του Σκορδίλη και του Διαμαντή πέρασαν άουτ.

Στο 60’ η κεφαλιά του Τζιότζιου βρήκε στο κάθετο δοκάρι, ενώ στο ίδιο λεπτό για τη Λάρισα ’88 ο Μπράτσος από το σημείο του πέναλτι έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 70’ ο Καντώνιας έκανε καλό σουτ, μπλόκαρε όμως ο Αραμπατζής, ενώ πολύ σημαντικές ευκαιρίες για τη Λάρισα ’88 χάθηκαν στο 75’ και 85’ όταν ο Ιμέρι έστειλε τη μπάλα ξυστά στο δοκάρι.

Δάφνη Γλαύκης (Σάκης Τσιάρας): Αραμπατζής, Γκουντουβάς (75’ Μητροδήμος Δ.), Μπλέτσας, Βάτσικας, Καλογιάννης, Τζιότζιος, Αδαμούλης, Τσιάρας Κ., Τσώλης Ν., Μητροδήμος Ρ., Καραγιάννης Ν. (65’ Τσανάκας Χ.).

Λάρισα ’88 (Γιώργος Κωνσταντίνου): Κωτέλης, Γιάτσε (75’ Μαλάκης), Κολαξής, Καραλευθέρης (50’ Κωνσταντίνου Β.), Ντόνας, Βουλγαράκης, Ιμέρι, Μικερτζής Β. (50’ Κατσούλης), Διαμαντής (70’ Καντώνιας), Μπράτσος, Σκορδίλης (46’ λ.τρ. Μικερτζής Α.).

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμαντής, Κουβατάς, Κοσμέτου.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ