Βαθμολογία

Νίκες για Αναγέννηση Ολύμπου και Βλαχογιάννι

Δείτε ρεπορτάζ από τον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ.

Δόξα Βλαχογιαννίου-Όλυμπος Καρυάς 4 – 1

Μεγάλη νίκη σημείωσε η Δόξα Βλαχογιαννίου απέναντι στον Όλυμπο Καρυάς με σκορ 4-1. Στο 2’ ο Παπανικολάου έκανε το 1-0 και στο 36’ ο Αλεξόπουλος έφερε το ματς στα ίσια για το 1-1. Ο Καρακώστας στο 40’ αποβλήθηκε για την Καρυά.

Στην επανάληψη το Βλαχογιάννι απέτυχε τρία γκολ και πήρε τη νίκη με σκόρερ τον Φακίτσα Σ. στο 56’ με πέναλτι, τον Παπανικολάου στο 81’ και τον Λάκη στο 86’ .

Δόξα Βλαχογιαννίου (Δημήτρης Αλεξανδρής): Γκουντούλας, Λιάκος (75′ Νταμπαλέτσιος), Παπανικολάου (80′ Σαπουνάς), Κυπαρίσσης, Πέτρου, Γκουρομπίνος Δ. (65′ Χουλσάι), Φακίτσας Α., Λάκης, Φακίτσας Σ., Δούκας (46′ Παληγιάννης), Αθανασούλης (65′ Γκουρομπίνος Β.).

Όλυμπος Καρυάς (Χρήστος Δάσσιος): Δάσσιος Κ., Δάσσιος Γ., Μανίκας Λ., Μανίκας Ακ., Αλεξόπουλος, Καβαρατζής Λ., Καβαρατζής Δ., Δημητρίου, Αδάμου, Χαχάμης, Καρακώστας.

Αναγέννηση Ολύμπου-Δήμητρα Γιάννουλης 2-1

Με το δεξί ξεκίνησε τη νέα χρονιά η Αναγέννηση Ολύμπου καθώς πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 2-1 απέναντι στη Δήμητρα Γιάννουλης, σε ένα πραγματικό ντέρμπι κορυφής που διεξήχθη στο γήπεδο Αιγάνης.

Ο Μπουλάρι στο 17’ άνοιξε το σκορ για το 1-0 και στο 83’ ο Ζάχος, σημείωσε και το 2-0! Η Γιάννουλη μείωσε στο 89’ με τον Τάφα για το τελικό 2-1.

Αναγέννηση Ολύμπου (Κώστας Κουτσούκης): Σουλιώτης, Περκέτσι, Τζιώλας (82’ Καραβάνας), Βουγιούκας, Σινάνι, Κολλάτος, Ρίτσι (68’ Περρόη), Μπούζος, Μπουλάρι (68’ Ζάχος Χ.), Τζίκα Α., Πουρλιώτης.

Δήμητρα Γιάννουλης (Μάκης Αλεξούδης): Κοτλής, Ντούφας, Ντραμπάκουλος, Βιλανάκης, Κουρούτσαλης, Τάφα, Καρέλας (53′ Καλογιάννης), Μπάμπαλης, Δαούλας (46′ Τσακνάκης), Μπάκος, Γραβάνης (84′ Τσεκούρας).