Βαθμολογία

«Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει»

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του ΠΟΤ Ηρακλή, Κρίστιαν Κούστα, για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Αναλυτικά ο Κρίστιαν Κούστα: «Ήταν ένα ντέρμπι, σίγουρα ήταν δύσκολο το ξέραμε από την αρχή, σίγουρα μας αφήνει πικρία αυτό το αποτέλεσμα, θέλαμε να κερδίσουμε μέσα στην έδρα μας. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, είχαμε δύο-τρεις ευκαιρίες. Τι να κάνουμε έτσι είναι τα ντέρμπι. Ξέρουμε ότι ο κόσμος του Ηρακλή δεν είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα προχωράμε».

 
Πόσο δυσχεραίνει ότι ο Ηρακλής δεν παίζει στη φυσική του έδρα:
«Το Καυταντζόγλειο δεν είναι σε καλή κατάσταση, δεν μπορούσαμε να παίξουμε εκεί πέρα. Θεωρώ ότι αυτό το γήπεδο μας βοηθάει. Μπορούμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Μέχρι να φτιαχτεί το Καυταντζόγλειο και άμα φτιαχτεί ποτέ δηλαδή, θα είμαστε εδώ πέρα. Ελπίζουμε να γυρίσουμε στην έδρα μας».
 
Περίεργα τα συναισθήματα για σένα, υπό την έννοια ότι σκόραρες ένα γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα σου:
«Εντάξει εγώ αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης του Ηρακλή. Σίγουρα πέρασα 1-1.5 χρόνο στην ΑΕΛ, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι με την ομάδα του Ηρακλή και θέλω να κερδίζω. Με ικανοποιεί ιδιαίτερα που σκόραρα και σε αυτό το παιχνίδι, οπότε προχωράμε».
 
Θεωρείς ότι ο Ηρακλής θα τα καταφέρει στο τέλος να μπει στα Play off:
«Ναι θεωρώ ότι θα το πετύχουμε, έχουμε και την ομάδα, έχουμε και καλούς παίκτες. Μείναμε λίγο πίσω στην αρχή, αλλά εδώ είμαστε για να δείξουμε στη πορεία πως θα τα καταφέρουμε».