Βαθμολογία

«Χτύπησε» στο 90’ με Δαλλιό η Αστραπή!!!

Ένα ωραίο και δυνατό παιχνίδι έγινε στο Μελισσοχώρι ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και την Αστραπή Νέας Πολιτείας με τελικό σκορ 0-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το λασπωμένο γήπεδο ήταν αρνητικός παράγοντας και για τις δύο ομάδες, που κατά τα άλλα είναι ποιοτικές και παίζουν ένα ωραίο ποδόσφαιρο.

Στην κόψη του ξυραφιού κινούνταν το ματς μέχρι και το 90’, όμως η αλλαγή του Κωνσταντίνου Δαλλιού αποδείχθηκε «χρυσή», αφού στο 90’ ύστερα από την ωραία πάσα του Κώστα Καλτσά με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο πρώτο μέρος, μία καλή ευκαιρία στο 30’ για τους γηπεδούχους, με το σουτ του Τσιαντούλη, με πιο σημαντική όμως την ευκαιρία στο 10’ της Αστραπής, όταν το κόρνερ εκτέλεσε ο Αρχοντής, την κεφαλιά ο Κατσιάνος και ο Νικολακούλης έσωσε πάνω στην γραμμή.

Σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα έπαιξε η αποβολή του Κολοβού για τον Αστέρα με δεύτερη κίτρινη, όπου και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Δύο καλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, μία για την κάθε ομάδα. Στο 69’ το φάουλ εκτέλεσε ο Αρχοντής, απέκρουσε με τα πόδια ο Κουκούτσης.

Και στο 70’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη ύστερα από την συνεργασία του Παπαδούλη με τον Τσιαντούλη, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και η μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι προπονητές των δύο ομάδες, έδωσαν πραγματικά ρεσιτάλ μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

*Η νίκη της Αστραπής είναι αφιερωμένη στον αγαπημένο φροντιστή της ομάδας Φώτη που χθες είχε την ονομαστική του εορτή και του εύχονται περαστικά από μία ίωση που τον ταλαιπωρεί.

*Ο πρόεδρος της ομάδας του Αστέρα Μελισσοχωρίου κ. Ανδρέας Καρακάσης, συγχαίρει τον προπονητή του και τους ποδοσφαιριστές του που έπαιξαν από το 60’ με παίκτη λιγότερο και έκαναν κατάθεση ψυχής και η διοίκηση θα στηρίξει την προσπάθειά τους μέχρι το τέλος. Πολλά συγχαρητήρια και τη Νέα Πολιτεία για την προσπάθεια και τη νίκη που πέτυχε στο τέλος.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Κώστας Μπακατσής): Κουκούτσης, Γουργιώτης, Κυπαρίσσης, Κολοβός, Αβδουλάς, Νικολαΐδης, Καραμάνος (88’ Κατσικάρης), Τσιαντούλης (88’ Ζάχος), Χριστώνης, Σδράλης Α. (46’ Νικόλι – 69’ Σδράλης Β.), Παπαδούλης (88’ Μπιρόλ).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές – Θανάσης Τσουμάνης): Τσιάρας Θεοφ., Καραμάνης (77’ λ.τρ. Δαλλιός), Τσιάρας Αθ., Κατσιάνος, Μακρής, Χριστοδούλου, Παπαδάκος (65’ Σταθάκος), Βλησαρούλης, Καλτσάς, Αρχοντής, Τσανάς (90’ Αλευράς).

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Γκαρέλης, Κοντογιάννης.