Βαθμολογία

Νίκη με ευρύ σκορ για τον Αετό Μακρυχωρίου

Νίκη με ευρύ σκορ σημείωσε ο Αετός Μακρυχωρίου απέναντι στην Αναγέννηση Ευαγγελισμού με σκορ 7-0 και έτσι συνέχισε δυναμικά στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι έγινε μέσα σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο. Τίποτα δεν προμήνυε τι θα γινόταν στο δεύτερο ημίχρονο, αφού στο πρώτο το σκορ ήταν μόλις 1-0.

Στην επανάληψη ο Αετός από το 55’ μέχρι και το 80’ πέτυχε άλλα έξι τέρματα, ανεβάζοντας κατακόρυφα τον δείκτη του σκορ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Αναγέννηση Ευαγγελισμού, παρατάχθηκε με πολλές απουσίες και αυτό κόστισε σε κάθε περίπτωση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του τερματοφύλακα Χανανά, όπου τον αντικατέστησε παίκτης επιθετικός (Φάκας).

Στο 20’ ο Ευθύμης Ζιώγας (μεταγραφή από τον Δρυμό), έβγαλε την σέντρα για τον Χάρη Κοτρώτσιο και αυτός με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη, τέσσερα γκολ σημείωσε ο Ηλίας Χριστοδούλου που είναι και αυτός μεταγραφή. Ένα γκολ για τον Τσιντζιλώνη και ένα αυτογκόλ.

Στο 55’ ο Ηλίας Χριστοδούλου με πλασέ ύστερα από την σέντρα του Τσιντζιλώνη έκανε το 2-0. Τρία λεπτά μετά κεφαλιά του Τσιντζιλώνη, ύστερα από πάσα του Λάλλα για το 3-0.

Στο 65’ ο Χριστοδούλου με σουτ έκανε το 4-0, στο 70’ με αυτογκόλ έγινε το 5-0. Στο 75’ ο Χριστοδούλου με πλασέ έκανε το 6-0 και στο 80’ ύστερα από πάσα του Τσιντζιλώνη, ο Χριστοδούλου και πάλι διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

Αετός Μακρυχωρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Φαρμάκης, Γκαμπούρας, Ζιώγας (55’ Γιαννακόπουλος), Πέππας, Σουπεκιώτης, Κοτρώτσιος (65’ Στάμος), Λάλας (75’ Μπιτσαράς), Χουτεσιώτης (75’ Στάϊκος), Χριστοδούλου, Γκαμπέτας, Τσιντζιλώνης.

Αναγέννηση Ευαγγελισμού (Κώστας Καζάκης): Φάκας, Λαγιόκαπας Λ., Καντολάρι (60’ Δραχλίθρας), Γκαραβέλης Ι., Ντόκος, Τσάτσος (70’ Μπουσνάκης), Βαλατσός, Γραμμένος, Λαγιόκαπας Ε. (70’ Κότυλης), Λιούρας, Μπαλατσός (30’ λ.τρ. Τρανός).

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Μπασινός, Βαλιώτης.