Βαθμολογία

Νίκη με υπογραφή Τζέκα και παρουσία πλήθος κόσμου στο Συκούριο!

Ένα ωραία παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την ημέρα των Φώτων στο γήπεδο Συκουρίου, ανάμεσα στον τοπικό Κίσσαβο και τον Όλυμπο Γόννων, στο ντέρμπι του Δήμου Τεμπών.

Της Βάσως Γκατζούλη

Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες, τουλάχιστον 400 φίλαθλοι κατέκλυσαν την κερκίδα και απόλαυσαν ένα δυνατό ματς, που ανέδειξε νικήτρια την γηπεδούχο ομάδα με σκορ 2-0.

Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές ήταν οι ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι δύο πρόεδροι των ομάδων ο κ. Ζήσης Γκανάτσιος (Κίσσαβος Συκουρίου) και ο κ. Θανάσης Καραναστάσης (Όλυμπος Γόννων) έδειξαν πως τα δύο σωματεία που ανήκουν στον Δήμο Τεμπών είναι αντίπαλο μόνο για 90 λεπτά.

Στο αγωνιστικό ο Όλυμπος Γόννων παρατάχθηκε με πολλές βασικές απουσίες (Μάντζαρης, Παπαζήσης, Κόκρας, Αλεξόπουλος, Ζαϊρές Κ.). Ο Κίσσαβος Συκουρίου κατάφερε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο 10’ με το ωραίο σουτ του Χρήστου Τζέκα που πέρασε δύο αμυντικούς και άνοιξε το σκορ (1-0).

Ο ίδιος παίκτης έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο 15’ και 20’, όμως το ματς ήταν μοιρασμένο, αφού στο 15’ ο Λιόγκας εξ’ επαφής έκανε την κεφαλιά που έφυγε άουτ για τους Γόννους. Και στο 25’ ο Σωτήρης Περδίκης από κοντά έστειλε και πάλι τη μπάλα άουτ.

Εκεί που ξεκαθάρισαν όλα ήταν στο 60’ όταν πέναλτι κέρδισε ο Μπολάκης και εκτέλεσε εύστοχα ο Χρήστος Τζέκας για το 2-0. Στο 81’ ευκαιρία για τον Όλυμπο Γόννων με το σουτ του Αθανασιάδη που μπλόκαρε σταθερά ο Γιάκου και στο 92’ ο Αγγέλης σταμάτησε τον Γελαλή σωτήρια.

*Η νίκη του Κισσάβου από διοίκηση, προπονητή και παίκτες, είναι αφιερωμένη στην μνήμη του πατέρα του Νίκου Φαρμάκα (ποδοσφαιριστής της ομάδας) που έφυγε από τη ζωή την σημερινή ημέρα.  

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Λανάρας, Αγγέλης, Κουλουκτσής, Χάμος, Κορδέλας, Ντιντής Θ. (75’ Μέρκο), Μπολάκης, Τζιούρας (60’ Πλιάγκας), Κώτσιας, Τζέκας (90’ Αλίγκας).

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Μπούμπουλης Α., Περδίκης, Γκουγκουλιάς (70’ Κολτσίδας), Σέντζας, Σερίφης, Γελαλής, Μπούμπουλης Ε., Αλεξίου (85’ Κίτσιος), Λιόγκας (65’ Αθανασιάδης), Γκαραβέλης (65’ Ζαϊρές).

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Γκαρέλης, Νάκας.