Βαθμολογία

Με λαμπρότητα τα εγκαίνια του γηπέδου Καλοχωρίου!

Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου του Καλοχωρίου, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο (6/1), λίγο πριν το παιχνίδι πρωταθλήματος ανάμεσα στο τοπικό Καλοχώρι και την Θύελλα Ελάτειας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το έργο αλλαγής του χλοοτάπητα καθώς και άλλα σημαντικά έργα που αφορούν τις υποδομές του αγωνιστικού χώρου αλλά και του περιβάλλοντος χώρου, ολοκληρώθηκε μετά από αρκετούς μήνες. Η διοίκηση ευχαριστεί την Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς και τον απερχόμενο Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό, αφού επί ημερών του έγινε η ανάθεση του έργου. Επίσης η διοίκηση ευχαριστεί τον κ. Νίκο Παπακωνσταντίνου που βοήθησε τα μέγιστα και είναι γεωπόνος και ιδιοκτήτης της GREEN GRASS, καθώς επίσης και τον κ. Στέλιο Δημότσιο που εστάλη ως επιβλέπων για το έργο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Τον Αγιασμό ετέλεσε o πατήρ Νεκτάριος, ενώ την κορδέλα των εγκαινίων για το γήπεδο, έκοψε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης. Το παρόν έδωσαν οι κ.κ. Γιώργος Νικολάου (αντιδήμαρχος), Γεώργιος Σαΐτης (πρόεδρος της Κοινότητας Καλοχωρίου), Μιχάλης Λίταινας (πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου). Από την ΕΠΣΛ ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, καθώς και το μέλος του Δ.Σ. κ. Αντώνης Στεργιούλας.

Πάνω απ’ όλα αξίζει να αναφέρουμε πως το πιο ωραίο δώρο έκανε ο θεός στον πρόεδρο της ομάδας του Καλοχωρίου κ. Αχιλλέα Σαΐτη, αφού μετά από 10 ολόκληρα χρόνια τον περασμένο Νοέμβριο, βρήκε μόσχευμα νεφρού και έτσι αφήνει όλα τα δύσκολα πίσω του. Ο κ. Αχιλλέας Σαΐτης, είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, αντιμετώπισε με μεγάλη υπομονή όλα αυτά τα χρόνια το πρόβλημά του και ο θεός τον αντάμειψε στο πλήρωμα του χρόνου με τον καλύτερο τρόπο. Ο πρόεδρος της ομάδας παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Γεωργία στις 29 Ιανουαρίου στο Δημαρχείο Μακρυχωρίου, με τον αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Ντόντο. Η Γεωργία είναι νοσηλεύτρια και γνωρίστηκαν σε νοσοκομείο όπου του παρείχε την νοσηλευτική φροντίδα.

Τους ευχόμαστε από καρδιάς «βίον ανθόσπαρτον» και από εδώ και πέρα η ζωή τους να έχει μόνο ευτυχία!

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου ευχαριστεί τους χορηγούς της

Η ομάδα ευχαριστεί τον κ. Νίκο Πατσιαούρα για τους αθλητικούς σάκους, την FMS για τις ποδοσφαιρικές φανέλες, τον κ. Χρήστο Μπάκαβο και τους AΦΟΙ Σταφίδα για τις φανέλες προετοιμασίας. Ευχαριστεί το φρέσκο γάλα Ντόντος για τις φόρμες εξόδου. Τέλος ευχαριστεί το μπαρ El Chapo.