Βαθμολογία

Η «Μπάρτσα» του κάμπου επέστρεψε με εμφατικό τρόπο «σπίτι» της!

Η μεγάλη νίκη της Αναγέννησης Καλοχωρίου απέναντι στην πρωτοπόρο (πριν το ματς) Θύελλα Ελάτειας με σκορ 4-0 την έφερε στην 1η θέση του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ με 19 βαθμούς και έναν βαθμό μπροστά από την Ελάτεια.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο αγώνας διεξήχθη στο ανακαινισμένο γήπεδο Καλοχωρίου και τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν πριν το παιχνίδι, παρουσία του Δημάρχου Τεμπών κ. Γιώργου Μανώλη και της τοπικής Κοινότητας, καθώς και του προέδρου της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη (θα ακολουθήσει σχετικό ρεπορτάζ).

Στο αγωνιστικό μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν με φόρα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος, αφού έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και πέτυχαν και τα δύο από τα τέσσερα τέρματα.

Στο 6’ καλό σουτ του Κρητικού απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ ο Γκαραγκούνης Ν., το επόμενο λεπτό το κόρνερ εκτέλεσε ο Γιώργος Νούσιος, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Πολύ μεγάλη πνοή έδωσε στο ματς η επιστροφή ενός μεγάλου παίκτη, του Γιώργου Δάκτυλα που ήρθε να βοηθήσει το χωριό του. Έτσι λοιπόν ο ίδιος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 8’ αφού ελίχθηκε σαν αίλουρος, από κοντά έστειλε όμως τη μπάλα άουτ.

Στο 14’ ωραία πάσα από τον Μάριο Λίταινα, για τον Κρητικό, αυτός την κεφαλιά από κοντά, η μπάλα έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 25’ εκ νέου ευκαιρία με τον Μάριο Λίταινα, όπου έβγαλε τετ α τετ και πάλι τον Κρητικό, αυτός έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Καλή στιγμή για την Ελάτεια στο 32’ με τον Μουσταφά να κάνει το σουτ και να στέλνει τη μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 42’ ωραία συνεργασία του Γιώργου Νούσιου με τον Γιώργο Δάκτυλα, ο τελευταίος τσίμπησε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0.

Στην επανάληψη στο 65’ δεύτερη κίτρινη για τον Νταμπαλέτσιο, στη φάση αυτή δόθηκε πέναλτι, εκτέλεσε ο έμπειρος Σπύρος Γκαραγκούνης, στη κλειστή γωνία έβγαλε εντυπωσιακά ο Σωκράτης Παπαναστασίου.

Στο 78’ ύστερα από κόρνερ του Γιώργου Δάκτυλα, ο Γιώργος Δούρος με κεφαλιά έκανε το 3-0, ενώ στο 84’ το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε ύστερα από κόντρα επίθεση του Χρήστου Ζησόπουλου, για τον Γιώργο Τσιρώνη που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Επόμενο ματς για την πρωτοπόρο Αναγέννηση Καλοχωρίου είναι στις 20/1 μέσα στην Ανθούπολη με την Λάρισα ’88.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Μιχάλης Λίταινας): Παπαναστασίου, Έξαρχος Γ., Νταμπαλέτσιος, Καραντώνης, Λίταινας Μ. (46’ Μουράνι, 65’ λ.τρ. Ζησόπουλος), Τσιρώνης, Δάκτυλας, Δούρος, Κρητικός Μ. (70’ Μπλούφας), Νούσιος Γ. (60’ Πατρίκης), Ιλιάζι.

Θύελλα Ελάτειας (Θοδωρής Σολωμός): Πανδρεμένος Σ., Γκαραγκούνης Σ., Ζάρρας Γ. (80’ Φάρα), Γκαραγκούνης Ι., Τσιντώτας, Πανδρεμένος Ρ. (46’ Ζάρρας Β.), Λάζος (70’ Σολωμός), Μουσταφά, Γκαραγκούνης Σπ. (82’ Στογιάννης), Τάκης, Ντιμιτρόφ (80’ Διαμαντάκης).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης, Μπατζιανούλης, Κοσμάνος.