Βαθμολογία

Σβορώνος: Τέλος ο Μπατζώνης

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Μπατζώνη. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός που αποκτήθηκε από την ομάδα μας τον περασμένο Ιούλιο, έδωσε τα διαπιστευτήριά του από την περίοδο της προετοιμασίας κιόλας, ενώ πραγματοποίησε έναν καταπληκτικό πρώτο γύρο της σεζόν σκοράροντας 8 φορές και μοιράζοντας 5 ασίστ σε 15 αναμετρήσεις πρωταθλήματος.

Τα τρομερά πεπραγμένα του σε συνδυασμό με την ελκυστική του ηλικία είχαν ως αποτέλεσμα πολλοί υποψήφιοι μνηστήρες να τον βάλουν στο μάτι και όχι μόνο εντός Ελλάδας, με τον ΑΟ Αγίας Νάπας να αποσπά τελικά την υπογραφή του.

Σύσσωμη η οικογένεια του ΓΑΣ Σβορώνου ευχαριστεί θερμά τον Ηλία για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται τα καλύτερα σε αυτή τη νέα σελίδα της καριέρας του!

Η δήλωση του Ηλία Μπατζώνη

«ME IΔIAITEPH ΣYΓKINHΣH ΘA HΘEΛA NA EKΦPAΣΩ TIΣ EYXAPIΣTIEΣ MOY ΣTON ΓAΣ ΣBOPΩNOY ΓIA TO ΣYNTOMO AΛΛA ΔHMIOYPΓIKO TAΞIΔI MOY ΣTHN OMAΔA. H AΨOΓH ΣYNEPΓAΣIA H TEPAΣTIA AΓKAΛIA TOY ΣBOPΩNOY ΛEITOYPΓHΣE ΩΣ ΠPAΓMATIKO EΦAΛTHPIO ΓIA THN ΠOPEIA ΜΟΥ. ENA MEΓAΛO EYXAPIΣTΩ ΣTOYΣ ΣYMΠAIKTEΣ MOY KAI TOYΣ ΠPOΠONHTEΣ MOY KAI OΛOKΛHPH THN OIKOΓENEIA TOY ΓAΣ ΣBOPΩNOY. ΘA HΘEΛA TEΛOΣ NA EYXAPIΣTHΣΩ IΔIAITEPA TON ΠPOEΔPO KYPIO ΓIANNH TPEΛOΠOYΛO ΓIA THN AΠAPAMIΛΛH YΠOΣTHPIΞH ΣTO ΠPOΣΩΠO MOY. Υ.Γ ΕΎΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΝΑ ΠΕΤΎΧΕΙ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΈΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΌΧΟΥΣ ΠΟΥ ΈΘΕΣΕ».