Βαθμολογία

Αλλάζει πάλι γήπεδο ο Σμόλικας!

Τα πολλά προβλήματα που προέκυψαν από τις πλημμύρες των προηγούμενων μηνών, δημιούργησαν ως γνωστόν πολλά ζητήματα μεταξύ άλλων και στο γήπεδο Φαλάνης. Αυτό ανάγκασε τις ομάδες του χωριού, να αναζητήσουν νέα ποδοσφαιρική «στέγη» για το φετινό πρωτάθλημα.

Αναφορικά με την ομάδα του Σμόλικα, αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στο γήπεδο Γιάννουλης. Να θυμίσουμε πως στο ματς Κυπέλλου με τον Φαλανιακό, αγωνίστηκε στο γήπεδο της Νεάπολης Α’ αλλάζοντας και πάλι έδρα.

Από το προσεχές ματς πρωταθλήματος, με την Δόξα Αργυροπουλίου, ο σύλλογος αλλάζει έδρα γι’ ακόμη μία φορά! Συγκεκριμένα θα αγωνίζεται στο γήπεδο Τυρνάβου. Μάλιστα η διοίκηση του Σμόλικα νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμο Τυρνάβου, όπως και την τοπική ομάδα του Τυρνάβου για την πολύ καλή συνεργασία που έχουν, με σκοπό να παίζει όπως όλα δείχνουν για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος ο Σμόλικας εκεί.

Είναι πραγματικά πολύ κρίμα, μία ομάδα νοικοκυρεμένη με μία διοίκηση που είναι πάντα δίπλα και βοηθάει με όλες τις δυνάμεις της, να μην έχει γήπεδο να αγωνιστεί και να ψάχνει τρόπους, να παραμείνει με αξιοπρέπεια και να προσφέρει τα πάντα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, παρά τις τόσες δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Η πολιτεία και οι αρμόδιοι θα πρέπει να δώσουν πολύ μεγάλη σημασία και να σκύψουν στα καθημερινά μεγάλα προβλήματα των σωματείων, πόσο μάλιστα σε ομάδες που δεν έχουν γήπεδο!

Σύσσωμη η διοίκηση του Σμόλικα, με τον πρόεδρο κ. Χρήστο Ντριγκόγια, τον αντιπρόεδρο κ. Σωτήρη Απρίλη, τα υπόλοιπα άτομα του Δ.Σ. κ.κ. Αχιλλέας Μπιτίρνας, Παναγιώτης Παναγιωτίδης, μαζί με τον τεχνικό κ Νίκο Χρόνη καθώς και τον γενικό αρχηγό κ. Γιάννη Κόκκινο που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, όλοι μαζί θέλουν να ευχαριστήσουν και τους φιλάθλους του Σμόλικα που στηρίζουν και είναι πάντα δίπλα στον Σμόλικα Φαλάνης, με έμπρακτο τρόπο.