Βαθμολογία

Ισόπαλη η ΑΕΛ με την ΑΕΚ Β'

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ Β’ στο AEL FC ARENA (1-1). Η «Βασίλισσα» παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και βλέπει μπροστά.

Η αναμέτρηση έγινε για τη 15η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2 με την ΑΕΛ να είναι καλύτερη, όμως δεν κατάφερε να πετύχει άλλα γκολ, απέναντι στην οργανωμένη άμυνα της ΑΕΚ Β'.

Η ΑΕΚ Β’ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Χριστόπουλου στο 51ο λεπτό και ο Μάριος Ογκμπόε με κεφαλιά στο 68ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Δοκάρι είχε η ΑΕΛ σε απευθείας φάουλ του Κώστα Παπαγεωργίου. Η ΑΕΛ έφτασε τους 28 βαθμούς, ένα περισσότερο από το δεύτερο Λεβαδειακό.

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (61' Καλουτσικίδης), Μαϊδανός (74' Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Στάμου, Θωμαΐδης (74' Μιλτιάδης), Νίνο (61' Ογκμπόε), Αντράντα, Πεντρόσο, Κ. Παπαγεωργίου, Μαυριάς (82' Βλιώρας).

ΑΕΚ Β' (Νίκος Κούστας): Γκίνης, Ραντόνια, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος, Κανελλόπουλος, Φοφανά, Λαμαράνα, Κάτσικας, Χριστόπουλος (88' Γκαρσία), Μαχαίρας (79 λ. τρ. Κοσίδης), Θεοδωρίδης (74' Σταμούλης).