Βαθμολογία

Δύο μεταγραφές ο Τηλυκράτης

Η ΠΑΕ Α.Ο ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή TOMAS PEREZ SERRA με την μορφή δανεισμού από την Tristan Suareaz, ομάδα που αγωνίζεται στην Primera Nacional της Αργεντινής. Γεννήθηκε στις 13/11/1998 στην Caba στο Μπουένος Άιρες.  Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Deportivo Espanol, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Santamarina.

Tomas σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Τηλυκράτη και σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. Ο Tomas Perez Serra στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Τηλυκράτη τόνισε:

"Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα και στον Τηλυκράτη. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου στην συνεχεία του πρωταθλήματος ώστε στο τέλος να είμαστε εκείνοι που θα πανηγυρίσουμε την παραμονή στην κατηγορία".

Και Φιλανδρός επιθετικός

Μετά τον Αργεντινό μέσο Τόμας Πέρεθ Σέρρα ο Τηλυκράτης Λευκάδας γνωστοποίησε μία ακόμη μεταγραφή ξένου ποδοσφαιριστή μέσα στην ημέρα. Πρόκειται για τον 25χρονο Φινλανδό επιθετικό Άντι Ουλμάνεν.

Η ΠΑΕ Α.Ο. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ANTTI EEMELI ULMANEN. Γεννήθηκε στις 17/05/1999 στο Ελσίνκι. Αγωνίζεται ως επιθετικός και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην HJK, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Helsinki IFK , JäPS , ενώ τελευταία του ομάδα η Helsinki IFK στην Β’ εθνική Φιλανδίας. Antti σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Τηλυκράτη και σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. Ο Antti Ulmanen στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Τηλυκράτη τόνισε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Λευκάδα. Περιμένω να αγωνιστώ και θέλω να σκοράρω ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι ένα βήμα για έμενα ο Τηλυκράτης, καθώς θα αγωνιστώ για πρώτη φορά στην καριέρα μου στο εξωτερικό, αλλά θα προσαρμοστώ γρήγορα και είμαι σίγουρος ότι μπορώ να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό. Επίσης θέλω να αναφερθώ στην θερμή υποδοχή της διοίκησης και του προπονητή μου τους οποίους και ευχαριστώ".