Βαθμολογία

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό ο δήμαρχος Τεμπών Γ. Μανώλης

Σε ανακοίνωση του Δήμου Τεμπών επισημαίνονται τα εξής: Στον Πανηγυρικό Εσπερινό του Αγίου Βασιλείου και στη Δοξολογία της Πρωτοχρονιάς ο δήμαρχος Τεμπών Γ. Μανώλης.
Τιμώντας με την παρουσία του και εκφράζοντας τον βαθύτατο σεβασμό του, ο Δήμαρχος, Γιώργος Μανώλης παρευρέθηκε στον Πανηγυρικό Εσπερινό του Αγίου Βασιλείου, που τελέστηκε στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Πουρνάρι, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος με την παρουσία Ιερέων των ενοριών της περιοχής του δήμου Τεμπών. Ο Πανηγυρικός Εσπερινός πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή πλήθους πιστών, από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου.
Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης , αναφέρθηκε στη Σοφία που ήταν η Χάρις του Αγίου Πνεύματος και περικοσμούσε τον Μέγα Βασίλειο και ευχήθηκε αυτή η σοφία να μας διακατέχει, ώστε να παίρνουμε αποφάσεις που θα είναι ωφέλιμες για τους εαυτούς μας και τους γύρω μας.
Ανήμερα της πρώτης μέρας του Νέου έτους, ο Δήμαρχος συμμετείχε στη Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και τη Δοξολογία που πραγματοποιήθηκε για την υποδοχή της Πρωτοχρονιάς, στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Θωμά στο Μακρυχώρι, λειτουργούντος του Ιερέως της ενορίας π. Κωνσταντίνου.
«Η παρουσία μας σε αυτές τις εκδηλώσεις αποτελεί τον πυρήνα της δέσμευσής μας για την προώθηση των παραδόσεων και την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών μας. Σε αυτό το πνεύμα, η δημοτική Αρχή συνεχίζει να εργάζεται αφοσιωμένα για την ευημερία και την εξέλιξη του δήμου μας. Ας συνεχίσουμε να ενωνόμαστε σε τέτοιες στιγμές, ενισχύοντας το υπέροχο θρησκευτικό κλίμα που χαρακτηρίζει την κοινωνία μας», τονίζει ο Δήμαρχος.
Ο Δήμαρχος κ. Μανώλης, εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο και τους Ιερείς των ενοριών του δήμου Τεμπών και όλους όσους συνέβαλαν στην οργάνωση αυτών των θρησκευτικών εκδηλώσεων.
Επίσης, στις θρησκευτικές εκδηλώσεις συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι κ. Αθανάσιος Βλάχος, Παναγιώτης Γκατζόγιας και Γιώργος Ντόντος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθανάσιος Καραναστάσης και Μιχάλης Λίταινας, ο Διοικητής του Α.Τ. Τεμπών κ. Πρόδρομος Χαρισμανίδης και οι Πρόεδροι των δημοτικών Κοινοτικών Μακρυχωρίου και Πουρναρίου κα. Άννα Καραπάνου -Μαγαλιού και Μιχάλης Μοσχοβίτης, αντίστοιχα.