Βαθμολογία

Μεταγραφική ενίσχυση για τη Νέα Αρτάκη

Μεταγραφική ενίσχυση για την Νέα Αρτάκη με τρεις προσθήκες παικτών. Αναλυτικά: Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στη πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις μεταγραφές και έναρξη της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Μουζάκη Μάριο, Σαλπιγγίδη Κωνσταντίνο και Μεταξά Ελευθέριο.

Ο Μαριος Μουζακης αγωνίζεται στην θέση του τερματοφυλακα και την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά αγωνίστηκε με την ομαδα του Πανελευσινιακου (3ος Όμιλος) στην Γ’ Εθνικη κατηγορία , την περυσινή εχει αγωνιστεί με την ομαδα του Αιολικού κατακτώντας το πρωταθλημα της Γ’ Εθνικης και ανοδο στην SL2 Εθνικη κατηγορια οπως επισης και με τις ομάδες των Εθνικός Πειραια, ΑΟ Ακράτητος, ΑΟ Αχαρναικος.
 
Ο Κωνσταντίνος Σαλπιγγιδης αγωνίζεται στις θεσεις της επίθεσης και την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά αγωνίστηκε με την ομαδα του ΑΟ Καβάλας στην Γ’ Εθνικη κατηγορία ( 1ο Όμιλο) όπως επίσης στο παρελθον με τις ομάδες (Γ’ Εθνικη ) των Μεγα Αλέξανδρο Ορφανίου και Αετό Οφρυνίου.
 
Ο Λευτερης Μεταξας αγωνίζεται στις θεσεις του κέντρου και την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά αγωνίστηκε με την ομαδα του Πανελευσινιακου στην Γ’ Εθνικη κατηγορία (3ος Ομιλο), στον παρελθον εχει αγωνιστει με τις ομαδες των ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ, Άρη Πετρουπολης, Αστερας Βλαχιώτη, ΑΕΚ Κ20.
 
Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας την φετινή Ποδοσφαιρική Χρόνια 2023 – 2024.