Βαθμολογία

Επιστροφή στις προπονήσεις με το μυαλό στην ενίσχυση

Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές του Κιλελέρ (είχαν πάρει δύο μέρες ρεπό), αφού από την Τρίτη (2/1) επιστρέφουν στις προπονήσεις, καθώς ακολουθεί το ματς με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου που είναι εντός έδρας. Ένα δύσκολο ματς που όμως θα γίνει η προσπάθεια να αποκτηθεί ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Ο σύλλογος παρουσιάζει μία πολύ καλή εικόνα αν και δεν έχει καταφέρει να μαζέψει τους βαθμούς που δικαιούνταν, ενώ υπάρχουν και παράπονα για την διαιτησία σε κάποια ματς.

Παρόλα αυτά η διοίκηση είναι αποφασισμένη, μαζί με τον τεχνικό κ. Κώστα Κατσάρα, καθώς και τους παίκτες, να κρατήσουν την ομάδα στη Γ’ Εθνική, κάτι που δικαιούται, αφού η εικόνα της είναι πολύ καλή.

Ενίσχυση σε άμυνα και επίθεση

Το ρεπορτάζ μας αναφέρει πως ο σύλλογος είναι μία ανάσα να αποκτήσει ένα παίκτη έμπειρο που παίζει στο κέντρο της άμυνας και έχει ιδανικά χαρακτηριστικά για να βοηθήσει. Έχει αγωνιστεί στο πρόσφατο σχετικά παρελθόν σε ομάδα του νομού μας, ενώ το προηγούμενο διάστημα ήταν σε ομάδα του εξωτερικού. Αν όλα πάνε καλά, ο παίκτης τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί.

Παράλληλα η ομάδα αναζητεί και παίκτη για την επιθετική γραμμή. Οι πληροφορίες μας λένε πως είναι κοντά σε παίκτη που προέρχεται από την δεύτερη εθνική κατηγορία (Λαρισαίος και μάλιστα νεαρός) που πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με την πρώην του πλέον ομάδα. Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες…