Βαθμολογία

Τέλος ο Σίμος

"Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Σίμο. Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Σίμο. Ο κόουτς ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο, με τέσσερα δελτία δίνοντας αγώνα για να τη βοηθήσει να πατήσει και πάλι στα πόδια της και να πρωταγωνιστήσει στη Super League 2, με μοναδικό στόχο την άνοδο στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.

Η οικογένεια του Ιωνικού, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Γιώργο Σίμο για το ήθος και τον επαγγελματισμό που υπέδειξε όλο αυτό το διάστημα. Κόουτς, ευχόμαστε υγεία και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.
 
Ο Γιώργος Σίμος, θέλοντας να απευθύνει ένα χαιρετισμό στην οικογένεια του Ιωνικού δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστώ όλη την οικογένεια του Ιωνικού, που από την πρώτη μέρα με έκανε να νιώσω μέλος της. Φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, τους συνεργάτες μου αλλά και τον κόσμο της ομάδας. Εύχομαι ό,τι καλύτερο, μόνο επιτυχίες και εκπλήρωση όλων των στόχων".