Βαθμολογία

Νίκες για Ηρακλή Λάρισας και Κίσσαβο Συκουρίου

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνα της Α’ DE TOX που διεξήχθησαν την Πέμπτη (21/12)

Κίσσαβος Συκουρίου-Πελασγιώτιδα 3 – 2

Ο Κίσσαβος Συκουρίου πήρε μία σημαντική νίκη με σκορ 3-2 απέναντι στην Πελασγιώτιδα. Στο 11’ ο Φασούλας άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Στη συνέχεια ο Κίσσαβος ανέβασε στροφές και έκανε το 2-1 με γκολ του Φαρμάκα (22’) και Κώτσια (29’).

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65’ ο Τζιούρας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 και το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 80’ ο Οσμάνι.

Ο Κίσσαβος είχε δοκάρι με τον Κώτσια και χαμένο πέναλτι (πέρασε άουτ) του Πλιάγκα.

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Λανάρας, Αγγέλης, Κουλουτσής, Τζιούρας, Χάμος, Πλιάγκας (57’ Κορδέλας), Κώτσιας, Φαρμάκας (88’ Τόπης), Ντιντής, Μπολάκης.

Πελασγιώτιδα (Σπύρος Ευαγγέλου): Τρέχας, Λιλελάρι (82’ Κακαγιάννης), Σαντιμπαντάκης, Δάσσιος, Ρακίπι, Καλούσης (63’ Ραμιώτης), Κουσιώρας, Γκανάβας, Φασούλας, Πετράκης, Οσμάνι.

*Η οικογένεια του Κισσάβου συγχαίρει το διαιτητικό τρίτο των κ.κ. Στάικου, Καραθάνου και Διαμαντή και εύχεται σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα με υγεία.

Ηρακλής Λάρισας-ΑΟ Μαυροβουνίου 1 – 0

Με γκολ του Βάϊου Νταφόπουλου στο 68΄’ ο Ηρακλής Λάρισας κέρδισε το αξιόμαχο Μαυροβούνι. Ο Ηρακλής είχε δοκάρι με τον Παϊτέρη αλλά και χαμένο πέναλτι με τον Δραγατσίκη το οποίο απέκρουσε ο Ριζόπουλος. Το Μαυροβούνι είχε καλές στιγμές με τους Πλίτση, Μπέτση και Μπατζέλα Ν.

Ηρακλής Λάρισας (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Ντάτσι, Μαξακούλη, Αναγνώστου, Δραγατσίκης, Παϊτέρης, Πατσιατζής (46’ Ράμα), Παυλίδης, Γαργάλας, Ζιώγας (85’ Γκαλαφάγκας), Βέλα (46’ Νταφόπουλος), Ζαχαρούλης.

Μαυροβούνι (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Ριζόπουλος Τ., Μπάγκας Δ., Κακαζούκης, Σταμέκος (60’ Πλίτσης), Μπάγκας Κ. (46’ Σταυροθόδωρος), Λιλολάρι, Μπατζέλας Ν., Μπέτσης, Πράπας (30’ λ.τρ. Λάλος), Κυριακίδης (77’ λ.τρ. Ριζόπουλος Δ.), Ακριβόπουλος (77’ Αναστασίου).

Όλυμπος Γόννων-Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 2 – 2

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η ανανάμετρηση στους Γόννους. Ο  Όλυμπος Γόννων βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 από τους Αγίους Αναργύρους που παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί, έδειξε όμως πείσμα και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια για το τελικό 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι στο 2’ έκαναν το 0-1, όταν ο Μπακαρτζής με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νούσιου έκανε το 0-1. Στο 5’ ο Νούσιος πέτυχε το 0-2 μετά από βολέ του Σβάρνα. Στο 11’ ο Σερίφης μείωσε σε 1-2.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι που ανέβασαν στροφές, κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 70’ με τον Κόκρα για το τελικό 2-2.

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Ζαϊρές Γ., Μπούμπουλης Θ., Μπούμπουλης Βαγγ., Περδίκης, Αλεξίου, Σερίφης, Αθανασιάδης, Γελαλής, Κόκρας (75’ Λιόγκας), Κίτσιος (60’ Κολτσίδας).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Δημήτρης Μητσής): Σβάρνας, Περήφανος, Τζίκα, Φάρα, Παναγιώτου, Μπακαρτζής, Χασιώτης, Φυτιλής (70’ Τζεμολάρι), Ροκάς, Νούσιος, Παπαδόπουλος (78’ Δοξαριώτης).

Δαμασιακός-Σμόλικας Φαλάνης 1 – 1

Με τέρμα που σημείωσε ο Δημήτρης Νερπιέτρι στο 88’, ο Σμόλικας κατάφερε να πάρει το βαθμό απέναντι στον Δαμασιακό στο τελικό 1-1. Το ματς ήταν δυνατό και σίγουρα και οι δύο ομάδες μόχθησαν για το αποτέλεσμα.

Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη με τους γηπεδούχους να κάνουν το 1-0 με γκολ του Δημήτρη Μουσιάρη στο 72’, όμως στο φινάλε του ματς ο Σμόλικας κατάφερε να πάρει τον πόντο για το τελικό 1-1.

Δαμασιακός (Νίκος Φακίτσας): Νικολακούλης, Μουσιάρης Θ., Οικονόμου, Καρακάνος, Φουρτούνας, Τσάτσος, Σάρα (60’ Μουσιάρης Δ.), Λέτσιος, Λούτσος, Τσιάλτας (75’Δεληχάς), Τσατσελάρι.

Σμόλικας (Νίκος Χρόνης): Παπαγιάννης, Πατσής (75’ Γούτος Β.), Πόνηρος, Πολύζος, Αλατάς, Χατζούλης, Νερπιέτρι, Γούτος Ν. (46’ Τάφα), Γκιόνα (65’ Χριστακέας), Γκαλμπογκίνης, Κακαβίτσης.