Βαθμολογία

Χωρίς νικητή το ματς στην Ανθούπολη

Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Ανθούπολης ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Αχιλλέα Φαρσάλων με τελικό σκορ 0-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η 3η ισοπαλία για την πρωτοπόρο στην βαθμολογία Ανθούπολη που την έφερε να συγκατοικεί με τον Π.Ο.Ε. (οι άλλες δύο ισοπαλίες ήταν με την Πελασγιώτιδα και τον Δωτιέα Αγιάς).

Από την άλλη ο Αχιλλέας Φαρσάλων κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας που σίγουρα θα του χρειαστεί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ήταν κυρίως κέντρου, είχε την κατοχή η ομάδα της Ανθούπολης, χωρίς όμως να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία με αποτέλεσμα η φιλοξενούμενη άμυνα να μην αντιμετωπίσει ουσιαστικό πρόβλημα. Το ματς διεξήχθη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, παρόλα αυτά και οι δύο ομάδες μόχθησαν για τη νίκη. Περίπου 150 άτομα παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Τρεις καλές ευκαιρίες για τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο πρώτο μέρος και μία για την Ανθούπολη.

Στο 20’ ο Σταμπουλής ξέφυγε στην κόντρα και από θέση τετ α τετ πλάσαρε στον Ντιντή. Δέκα λεπτά αργότερα φάση με τον Κρικώνη, που προ της εστίας τον σταμάτησε αμυντικός. Στο 35’ σουτ από πλάγια θέση του Μούτσα, απέκρουσε εντυπωσιακά ο κίπερ του Αχιλλέα.

Στο 40’ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Δημολιού, στο δεύτερο δοκάρι ο Σταμπουλής μόνος του δεν βρήκε δίχτυα σε κενή εστία.

Και στο 75’ σουτ καλό από πλάγια θέση του Αναγνώστη, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο ίδιο λεπτό ο Καρβούνης από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Ανθούπολη (Μιχάλης Ζιώγας): Ντιντής, Καραμπούζης, Λάϊος, Κατσαμπέλας, Κουβελάς, Σέσι, Μούτσα, Βλαχάκης (55’ Κωστούλας), Πανταζής (80’ Καραγιάννης), Αναγνώστης, Αργύρης (46’ Παπαδάκος).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Γεωργαντζάς, Κουρτεσιώτης, Ποτόσογλου, Δημολιός, Αποστολάκης, Γκουγκουλιάς, Γκατζούλης, Κρικώνης (75’ Αετόπουλος), Σταμπουλής, Καρβούνης (80’ Μπρόσκα), Παπακωνσταντίνου (70’ Φούσα).

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Νίκζας, Μπλιώνας.