Βαθμολογία

Χορταστικό ματς στο Δασοχώρι με νικητή τον Φαλανιακό

Ένα χορταστικό παιχνίδι έγινε στο Δασοχώρι με γηπεδούχο τον Φαλανιακό και φιλοξενούμενο τον Ιπποκράτη με τελικό σκορ 3-2.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι είχε πέντε γκολ για τις δύο ομάδες, αρκετές ευκαιρίες και μεγάλη ένταση για την φάση που διαδραματίστηκε στο 32’ με τους φιλοξενούμενος να ζητούν πέναλτι στην ανατροπή του Μήτρου Δ. από τον τερματοφύλακα Κωνσταντίνου. Ο ρέφερι του ματς που ήταν κοντά στη φάση, έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Στο 10’ ύστερα από βαθιά μπαλιά του Γιώργου Πανταζή, ο Χοτάϊ κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 12’ πανομοιότυπη φάση με τον Χοτάϊ που τον σταμάτησε ο Αρκουδής. Δύο λεπτά μετά ο Χριστοδουλόπουλος έκανε τη σέντρα για τον Ιωαννίδη, αυτός έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 21’ ο Φαλανιακός πέτυχε και το δεύτερο τέρμα, όταν ωραία μπαλιά βγήκε από τον Κωστόπουλο για τον Χριστοδουλόπουλο που έκανε και το 2-0.

Ο Ιπποκράτης όμως πίεσε και στο 34’ ύστερα από ωραία πάσα του Βούγια, ο Ότι Φραχόλι μείωσε σε 2-1.

Στην επανάληψη στο 60’ πέναλτι κέρδισε ο Ιωαννίδης και εκτέλεσε εύστοχα για το 3-1.

Ο Ιπποκράτης όμως που ήταν «ζωντανός» στο παιχνίδι μείωσε και πάλι με την ωραία κεφαλιά του Παπαποστόλου για το τελικό 3-2.

Ανακοίνωση του Ιπποκράτη

Μετά το τέλος του αγώνα, η ομάδα του Ιπποκράτη έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η ομάδα του Ιπποκράτη διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία του κ. Κοσμάνου και απαιτεί σεβασμό στη δύσκολη προσπάθεια που κάνει για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Δεν θα γίνει ανεκτή, άλλη παρόμοια συμπεριφορά εναντίον του σωματείου».

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Καρυώτης, Πάνου, Σούλη, Πανταζής Γ., Μπαλαής, Χοτάϊ (85’ Μάρκου), Ιωαννίδης, Κωστόπουλος, Αντωνόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (70’ Γκανάτσας).

Ιπποκράτης (Γιώργος Χατζής): Αρκουδής, Παπαποστόλου, Κουρούκας, Φραχόλι Φ., Μαραμής, Παπακωνσταντίνου, Φραχόλι Ο., Βούγιας, Μήτρος Δ. (46’ Μήτρος Χ.), Ζυγούρης, Μήτρος Ε.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοσμάνος, Μάνος, Ντελέζος.