Βαθμολογία

Ήττα στις λεπτομέρειες για την Α.Ε. Κιλελέρ

Η Α.Ε. Κιλελέρ έκανε μία άκρως φιλότιμη προσπάθεια στο ματς με τον Πιερικό στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, για την 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου (20/12).

Η ομάδα του νομού μας αν και ηττήθηκε με σκορ 1-0 έδειξε πολύ καλά στοιχεία και μάλιστα έφτασε γι’ ακόμη μία φορά πολύ κοντά στο να πάρει αποτέλεσμα.

Η ομάδα του κ. Κώστα Κατσάρα παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική και έδειξε τα «δόντια» της ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, ενώ και στην επανάληψη το πάλεψε μέχρι τέλους. Ακυρώθηκε γκολ για οφσάιντ (οριακό) στο πρώτο μέρος με τον Κατσαμάγκα στο 30’.

Στο 15’ εκτέλεσε κόρνερ ο Μπαλογιάννης, ο Γιαλαμίδης με κεφάλια από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 22’ η Α.Ε. Κιλελέρ έφτασε μία ανάσα από το γκολ, όταν ο Σούμπαση από το ύψος του πέναλτι σούταρε με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ! Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους η Λαρισινή ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή αλλά το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Πιερικό πίεσε για το γκολ. Στο 63’ η ομάδα της Κατερίνης έκανε το 1-0. Ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγώνα, ο Καλαϊτζής με κεφαλιά από σέντρα του Μπαλογιάννη νίκησε τον Μισυρλή για το 1-0.

Μετά το γκολ οι δύο ομάδες είχαν λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με τον Αντωνίου για το Κιλελέρ να παίρνει την κεφαλιά στο 93’ αλλά δεν βρήκε στόχο και έτσι έμεινε μέχρι τέλους το 1-0.

Το Κιλελέρ κρατάει την προσπάθεια απέναντι στον Πιερικό και σίγουρα ευελπιστεί με την έλευση του νέου χρόνου και με κάποιες πιθανές μεταγραφές να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερο με στόχο να παραμείνει στην κατηγορία, εξάλλου η αγωνιστική εικόνα της ομάδας είναι εξαιρετική και το αξίζει.

Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Μπαλάφας, Κωνσταντινίδης Δ., Οικονομόπουλος, Γιαλαμίδης, Καρατάσιος, Μπλέτσας, Οικονομίκος (62’ Κατσαβάκης), Μίγγος (85’ Μυρώτης), Μπαλογιάννης (90’ Στραβογιάννης), Ματζαλάκου (62’ Καλαϊτζής), Σαραντίδης.

Κιλελέρ (Κώστας Κατσαράς): Μισυρλής, Βαγενάς, Μπαρούτας, Φουρκιώτης, Αντωνίου, Χατζησαββίδης (85’ Φώλιας), Σούμπαση (46’ λ.τρ. Κούκος), Αλτάνης, Κατσαμάγκας, Χασομέρης, Παπαγεωργίου Α. (66’ Ελέζι).