Βαθμολογία

Διπλός μεταγραφικός στόχος για την ΑΕΛ…

«Με το υπάρχον δυναμικό θα αγωνιστεί η ΑΕΛ κόντρα στην ΑΕΚ Β’ στις 3 Ιανουαρίου 2024...». Αυτό έλεγε μέλος της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ ΑΕΛ, παρότι η λαρισινή ομάδα αυτή τη στιγμή κινείται δυναμικά για την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός μεσοεπιθετικού, αλλά χωρίς ακόμα να υπάρξει οριστική συμφωνία. Συζητήσεις γίνονται αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Όμως δεν θα είναι η μοναδική αποχώρηση, κάτι που το είπε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Δημήτρης Παπαλέξης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ: « Ρόστερ σχεδόν πλήρες υπάρχει αυτή τη στιγμή της ΑΕΛ. Ισάξιοι οι παίκτες και ανάλογα με το πλάνο του προπονητή αγωνίζονται (χωρίς να υστερούν οι υπόλοιποι). Χρειάζεται όμως μια απομείωση ώστε να έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και θα φύγουν κάποιοι παίκτες και κάποιοι θα δοθούν δανεικοί».

Μετά τον Πατράλη ένας ακόμα παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν και αυτός είναι ο Βελγομαροκινός Ανίς Μπρου που αγωνίστηκε στην ΑΕΛ οκτώ παιχνίδια (έξι πρωταθλήματος και δύο κυπέλλου) και πέτυχε ένα γκολ.

Στο μεταξύ εκτός του Δημήτρη Μιλτιάδη ένας ακόμα παίκτης θα φύγει δανεικός από την ομάδα και είναι ο Σπύρος Ρούσης. Σχετικά με τα ονόματα που κυκλοφορούν για απόκτηση των Ρόβα, Πανίδη, Γιαξή (ακούστηκε και το όνομα του Βρακά), από τη λαρισινή ΠΑΕ αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κάτι...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΛ μετά τη διήμερη ξεκούραση και θα συνεχίσουν σε προπονητικούς ρυθμούς μέχρι την Παρασκευή, αφού από το ερχόμενο Σάββατο για τέσσερις μέρες θα πάρουν άδεια διακοπών.

Του Σωτ. Κέλλα - Πηγή: Ελευθερία