Βαθμολογία

Αγγελής: «Ανενεργός γίγαντας ο Ηρακλής»

Ο Βαγγέλης Αγγελής, τιμ μάνατζερ του Ηρακλή, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τους στόχους του «Γηραιού» και την σχέση του με τον κ. Μονεμβασιώτη. Αρχικά ρωτήθηκε αν συζήτησε με τον κ. Μονεμβασιώτη για να έρθει στην ομάδα:

«Όχι, καμία σχέση. Εγώ μίλησα με τον κ. Ευγενίου με τον οποίο γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια. Υπάρχει καλή σχέση με τον κ. Μονεμβασιώτη, αλλά ήταν σύμπτωση ότι ήρθα τώρα. Εχουμε δώσει τα χέρια για να γίνουμε κουμπάροι. Θα με παντρέψει. Είχαμε συνεργαστεί στον Απόλλωνα Σμύρνης. Το τι θα κάνει ο κ. Μονεμβασιώτης το γνωρίζει ο ίδιος, δεν είναι άνθρωπος που ανοίγει τα χαρτιά του. Είναι ένας επιχειρηματίας γνωστού βεληνεκούς. Και ποιος δεν θα ήθελε να τον έχει πρόεδρο και μεγαλομέτοχο; Δεν έχω την ευχέρεια να μιλάω μαζί του για τέτοια θέματα, τα γνωρίζουν μόνο τα κοντινά του πρόσωπα».

Για όσα βρήκε στον Ηρακλή σημείωσε: «Είναι μία ομάδα που έχει οικονομικές υποχρεώσεις, απ’ ότι γνωρίζω, χωρίς να έχω σχέση με λογιστικά. Σαν ομάδα δεν το συζητάμε, είναι ιστορικός σύλλογος. Ο Ηρακλής είναι ένας ανενεργός γίγαντας. Η ομάδα έχει εγκαταστάσεις, θέλουν βέβαια ένα ρετουσάρισμα. Κάθε μέρα γίνονται πράγματα, σε συνεννόηση με τον κ. Αμανατίδη. Έχουμε κοντά μας τον κ. Ευγενίου, είναι δύσκολες οι εποχές και προσπαθεί να μας κάνει τα… χατίρια. Μας βοηθάνε και οι παίκτες. Είναι μικρής ηλικίας και διψάνε, έχουν διάθεση και μαζί τους έχουμε και εμείς.

Στόχος μας είναι να μπούμε στα πλέι οφ και να παλέψουμε μέχρι τέλους για να δούμε τι θα κάνουμε. Πολλά θα κριθούν στα πλέι οφ, δεν λέει τίποτα ότι είμαστε μακριά από την κορυφή. Εμείς είμαστε Ηρακλής και πρέπει να παλεύουμε. Ήρθαμε να κάνουμε μία δουλειά και είναι δεδομένο ότι θα πετύχουμε. Όταν παίζαμε με την Νίκη Βόλου νόμιζα ήταν αδέρφια μας, μετά πήγαμε στην Καβάλα, πάλι στα μπλε, και τώρα ήρθαμε στον Ηρακλή».

Τέλος αποκάλυψε ότι: «Μιμούμε τον κ. Αλέφαντο, έναν προπονητή που αγαπούσα. Το κάνω στην παρέα μου για να περνάμε καλά».