Βαθμολογία

Λασπομα(Χ)ία στη Νέα Πολιτεία…

Αστραπή και Ομόνοια αναμετρήθηκαν στο τελικό σκορ 1-1 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Εάν το παιχνίδι γινόταν σε ένα καλό γήπεδο, θα βλέπαμε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς, όμως η πραγματικότητα είναι πως ο αγωνιστικός χώρος ήταν τραγικός.

Όλες οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών αλλοιωνόταν από την υπερβολική λάσπη και ο κίνδυνος για τραυματισμούς ήταν μεγάλος.

Είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα το γηπεδικό και θα πρέπει ο δήμος επιτέλους να σκύψει με μεγάλη ευθύνη στο πρόβλημα για να μπορέσει να αλλάξει αυτή την δύσκολη κατάσταση.

Στο αγωνιστικό μέρος στο πρώτο ημίχρονο η Αστραπή είχε την υπεροχή και στο 19’ ο έμπειρος Κώστας Καλτσάς με μακρινό σουτ (40 μέτρα) έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ο ίδιος παίκτης στο 5’ το σουτ που έκανε έφυγε λίγο άουτ.

Από την άλλη η Ομόνοια στο 10’ την κάθετη μπαλιά έβγαλε ο Βασιλόπουλος, τον Γιαννακόπουλο όμως πρόλαβε προ της εστίας ο Θεοχαρίδης.

Στο 50’ οι γηπεδούχοι με το σουτ του Βασίλη Νταφόπουλου έξω από την περιοχή έφεραν το ματς στα ίσα για το 1-1.

Άτυχος στάθηκε ο ποδοσφαιριστής της Αστραπής Νέας Πολιτείας Παναγιώτης Φουρκιώτης, αφού στο 73’ έκανε το πλασέ από θέση τετ α τετ, συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα και ήταν η δεύτερη φορά που του βγήκε ο ώμος στο παιχνίδι. Ο ποδοσφαιριστής μετά το τέλος του ματς μετέβη στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μαγνητική για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Η ομάδα της Αστραπής εύχεται περαστικά στον άτυχο παίκτη της.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές – Θανάσης Τσουμάνης): Θεοχαρίδης, Καραμάνης, Τσάρας Α., Κατσιάνος, Μακρής, Χριστοδούλου, Παπαδάκος Ν. (64’ Φουρκιώτης – 85’ λ.τρ. Γκαντέλας), Βλησαρούλης, Καλτσάς, Αρχοντής (76’ Σταθάκος Κ.), Δαλλιός (64’ Τσακμάκης).

Ομόνοια (Στέλιος Τζήμας): Γκάνας, Μούτσα, Ματθαίου, Κυριάκου, Αθανασίου (88’ Σκοτεινιώτης), Ζιώγας (46’ Λεμονής), Κορώνας, Βασιλόπουλος (80’ Λαζαρίδης), Νταφόπουλος, Γιαννακόπουλος (46’ Χατζής), Βούρτουρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Γκαρέλης, Γκαραβέλα.