Βαθμολογία

Κρίθηκε στο φινάλε με νικήτρια τη Λάρισα ‘88

Λάρισα 88’ και Δόξα Ομορφοχωρίου αναμετρήθηκαν στο γήπεδο της Ανθούπολης για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ με τελικό σκορ 3-2.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν πολύ ενδιαφέρον ανάμεσα στις δύο ομάδες, έγινε σε ένα φοβερά λασπωμένο γήπεδο.

Η Δόξα κατάφερε να προηγηθεί στο 13’ όταν ο έμπειρος φορ Άρης Καπετάνιος εκτέλεσε το φάουλ και ο Δημήτρης Καββαδίας με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Τρία λεπτά μετά το πρώτο σουτ έκανε ο Μπράτσος, σταμάτησε η μπάλα στους αμυντικούς, ο Άλε Γιάτσε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 50’  κόρνερ εκτέλεσε ο Καπετάνιος και με όμορφο πλασέ έκανε το 1-2 ο Καββαδίας.

Στο 57’ το σουτ του Σκορδίλη κόντραρε και η μπάλα έφυγε κόρνερ. Τρία λεπτά μετά σουτ του Κοτάκου, έβγαλε ο έμπειρος Μπίτης.

Στο 70’ πέναλτι κέρδισε ο Άλεξ Γιάτσε, εκτέλεσε ο Παύλος Παυλίδης, αφού έστειλε τη μπάλα στο γάμα για το 2-2.

Στο 71’ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να τελειώσουν το παιχνίδι με τον καπετάνιο να πλασάρει στον Καββαδία που βρέθηκε τετ τα τετ, η μπάλα σταμάτησε στον τερματοφύλακα.

Ευκαιρίες για τη Λάρισα 88’ με τους Κοττάκο, Σκορδίλη και Διαμαντή και αν και την δυσκόλεψε πολύ η Δόξα, είχε πολλά ψυχικά αποθέματα αφού στο 89’ έκανε την ανατροπή όταν Θεόφιλος Διαμαντής ξέφυγε από δεξιά, έδωσε στον Κοτάκο που έκανε την προσποίηση για τον Βασίλη Σκορδίλη και αυτός με ωραίο σουτ έκανε το 3-2.

Η φιλοξενούμενη ομάδα έχει παράπονα από την διαιτησία του κ. Ντανταλή διότι στο 65’ όπως υποστηρίζουν ο παίχτης της Λάρισας 88’ σταματάει την μπάλα με το χέρι στον αέρα όπου ήταν τελευταίος και αν συνεχιζόταν η φάση, ο Καπετάνιος θα έβγαινε σε θέση τετ α τετ. Επίσης στο τελευταίο λεπτό της αναμετρήσης αναφέρουν επίσης πως ο αμυντικός της Λάρισας 88’ τράβηξε με τα χέρια το Γούργο και τον ανατρέπει με τον διαιτητή να συνεχίζει το ματς.

Λάρισα ’88 (Γιώργος Κωνσταντίνου): Κατέλης, Καραλευθέρης, Κολαξής, Θεοχάρης (55’ Σκορδίλης), Βουλγαράκης, Παυλίδης, Γιάτσε, Μπράτσος (60’ Διαμαντής), Ιμέρι (85’ Κατσούλης), Κωνσταντίνου Β., Καντώνιας (46’ Κοτάκος).

Δόξα Ομορφοχωρίου (Μανώλης Γαραζανάκης): Μπίτης, Παγκράτης, Μαξιμιάδης, Μουστάκας, Γούργος, Τσακαβίτης, Λούκας (55’ Ροδίτης), Μωραΐτης Θ. (65’ Δαμασουλιώτης), Καρανικόλας, Καπετάνιος, Καββαδίας.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντανταλής, Κυριάκης, Τσιρέβελος.