Βαθμολογία

Κιλελέρ για «φίλημα», 2-0 τον Αστέρα Σταυρού!!!

Μία πολύ μεγάλη νίκη σημείωσε η Α.Ε. Κιλελέρ την Κυριακή (17/12) στο γήπεδο Φιλιππούπολης απέναντι στον Αστέρα Σταυρού με σκορ 2-0 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τον 2ο όμιλο.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η ομάδα του νομού μας, γεύτηκε τη χαρά τη νίκης και σίγουρα ανέβηκε τόσο στο βαθμολογικό πίνακα, όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Παρότι ο σύλλογος κάνει μία ιδιαίτερα φιλότιμη προσπάθεια δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει λύση με το γηπεδικό στο Κιλελέρ και αναγκάζεται να παίζει σε διάφορα γήπεδα του νομού! Επιτέλους θα πρέπει οι αρμόδιοι να βοηθήσουν και να κάνουν ότι χρειάζεται για να επιστρέψει το Κιλελέρ στο «σπίτι» του με το νέο έτος!

Στο αγωνιστικό μέρος, η νίκη κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιη, αφού η ομάδα του Κιλελέρ θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο αφού είχε πολλές και κλασσικές ευκαιρίες για γκολ.

Παρότι το ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν την ουσία και πέτυχαν δύο ωραία γκολ και έτσι έφτασαν στην επικράτηση (σκόρερ Κατσαμάγκας – Βαγενάς).

Από την άλλη ο Αστέρας Σταυρού δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και δίκαια έχασε το ματς.

Στο 11’ σουτ του Κατσαμάγκα, απέκρουσε σωτήρια ο Τσάμης. Δύο λεπτά μετά φάουλ εκτέλεσε ο Σούμπαση, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 22’ πάσα του Παπαγεωργίου στον Σούμπαση, ο τελευταία σε πλεονεκτική θέση, έκανε το σουτ που όμως πέρασε άουτ.

Στο 31’ σε παράλληλη σέντρα του Κατσαμάγκα, η μπάλα βρίσκει σε χέρι παίκτη του Σταυρού, ο διαιτητής έδειξε το ματς να συνεχιστεί μέσα σε δικαιολογημένες αντιδράσεις των γηπεδούχων.

Στο 34’ νέα φάση για το Κιλελέρ, με τον Χασομέρη να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από αντίπαλο, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Στο 42’ σουτ του Κατσαμάγκα πέρασε άουτ και στο 45’ σουτ μακρινό του Σούμπαση, η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 65’ σουτ του Φράγκου για τον Αστέρα πέρασε άουτ.

Πέντε λεπτά μετά ο Χατζησαββίδης έκανε το σουτ, σε κόρνερ έδιωξε ο κίπερ.

Στο 71’ φάουλ εκτέλεσε ο Σούμπαση, ο Κατσαμάγκας από κοντά με σουτ άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα το Κιλελέρ έκανε και το 2-0, όταν στην αντεπίθεση βρέθηκε ο Κατσαμάγκας, έσπασε ωραία τη μπάλα στον Βαγενά που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το τελικό 2-0 μέσα σε ξέφρενούς πανηγυρισμούς.

Α.Ε. Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Μυσιρλής, Φουρκιώτης, Μπαρούτας, Αντωνίου, Αλτάνης, Σούμπαση (82’ Κούκος), Κατσαμάγκας, Χασομέρης (89’ Ελέζη), Παπαγεωργίου Αθ. (65’ Βαγενάς), Μπάρδας, Χατζησαββίδης.

Αστέρας Σταυρού (Βαγγέλης Λέντας): Τσάμης, Μαλισσόβας, Μόσχος, Akassou, Λάππας, Rodriguez (73’ Καρακούσης), Παρλάντζας (86’ Σεντής), Δρόσος (65’ Παπαλέξης), Αντωνόπουλος, Αλεξίου, Φράγκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Μαργιόλας (Καρδίτσας), Καλογριανίτης (Καρδίτσας), Αλεξόπουλος (Τρικάλων).