Βαθμολογία

Νίκες για ΠΟΕ, Σμόλικα, Γόννους και Δωτιέα

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες της Α’ DE TOX (16/12).

Ιπποκράτης-Όλυμπος Γόννων 1 – 5

O Όλυμπος Γόννων επικράτησε εύκολα του Ιπποκράτη με σκορ 1-5. Οι νικητές έφτασαν στην επικράτησε από νωρίς και πέτυχαν και τα πέντε γκολ στο πρώτο μέρος. Ο Σερίφης στο 6’ με πέναλτι έκανε το 0-1. Ο Κίτσιος σκόραρε δύο φορές (21’, 31’), επίσης γκολ σημείωσαν οι Γελαλής (25’ ) και Αλεξίου (44’ με πέναλτι). Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε ο Μήτρος στο 76’.

Α.Ο.Ι. (Γιώργος Χατζής): Αρκουδής, Παπακωνσταντίνου, Παπαποστόλου (46' Μήτρος Δ.), Κουρούκας, Φραχόλι Φ., Βούγιας, Φραχόλι Ο., Μήτρος Χ., Ελιζόπουλος (65' Καραγιάννης), Ζυγούρης, Μήτρος Β.

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης(80’ Παπαδόπουλος), Ζαϊρές Γ. (65’ Ζαϊρές Β.), Μπούμπουλης Θ., Μπούμπουλης Β., Σέντζας, Αλεξίου (65’Αθανασιάδης), Σερίφης, Κακούσιος, Γελαλής (65’ Κολτσίδας), Κόκρας (46’ Αλεξόπουλος), Κίτσιος.

Δωτιέας Αγιάς-Φαλανιακός 2 – 1

Ο Δωτιέας Αγιάς κατάφερε με ανατροπή να πάρει τη νίκη απέναντι στον Φαλανιακό με σκορ 2-1 σε ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι. Στο 10’ ο Αντωνόπουλος έκανε το 0-1 για τον Φαλανιακό.

Στη συνέχεια όμως ο Χρήστος Φουρίκης με δύο γρήγορα γκολ (12’-17’), διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Οι νικητές είχαν δύο δοκάρια με τους Φουκαλά και Φουρίκη.

Από την άλλη ο Φαλανιακός παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες, παρόλα αυτά το πάλεψε και μάλιστα είχε και δοκάρι με τον Κωστόπουλο.

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Σιάρκος): Πατέτσος, Παπανικολάου, Χονδροδήμος, Τσακάλι, Ντελής, Νικολακούλης, Φουρίκης, Ντακούλας (35’ λ.τρ. Γκουντίκας), Φουκαλάς (65’ Πασχαλίδης), Λαβαντσιώτης (91’ Λέσι), Μάντσε (91’ Γουργιώτης).

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου Καρυώτης (90’ Μάρκου), Ντανίκας, Σούλι, Πανταζής, Γκανάτσας, Μπαλαής, Ιωαννίδης, Χριστοδουλόπουλος (65’ Χοτάι), Αντωνόπουλος, Κωστόπουλος (80’Αλατάς).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων-Πελασγιώτιδα 2 – 2

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στους Αγίους Αναργύρους και την Πελασγιώτιδα (2-2) σε ένα πραγματικό ντέρμπι με φόντο την παραμονή.

Ο Παπαδόπουλος στο 29’ έκανε το 1-0. Στην επανάληψη οι «πετεινοί» έκαναν την ανατροπή με τον Μανακούσιο Δ. με πέναλτι στο 48’ και τον Θανάση Παπακώστα στο 57’ για το 1-2. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 68’ ο Παιδής. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Παιδή.

Άγιοι Ανάργυροι: (Δημήτρης Μητσής): Σβάρνας, Τζίκα, Περήφανος, Φάρα (70’ Γκούγκλας), Παναγιώτου, Μπακαρτζής, Φυτιλής (60’ Τζεμολάρι), Ροκάς, Παπαδόπουλος (70’ Γκαραβέλης), Νούσιος, Παιδής.

Πελασγιώτιδα (Σπύρος Ευαγγέλου): Τρέχας, Γκρίμπας, Λιλελάρι, Ντογκάνι, Παπακώστας Αθ., Ρακίπι, Κουσιώρας, Μανακούσιος Δ., Φασούλας (82’ Οσμάνι), Γκανάβας, Πετράκης.

Σμόλικας Φαλάνης-Απόλλων Λάρισας 2 – 0

Ο Σμόλικς συνεχίζει ακάθεκτος, αυτή τη φορά κέρδισε τον Απόλλωνα Λάρισας με σκορ 2-0. Τα γκολ σημείωσαν οι Κακαβίτσης στο 37’ με πέναλτι και Νερπιέτρι στο 39’.

Σμόλικας (Νίκος Χρόνης): Παπαγιάννης (90’ Μπαρούτας), Πατσής, Πόνηρος, Πολύζος, Αλατάς, Χατζούλης, Νερπιέτρι (85’ Χαρισούλης), Γούτος Ν., Γκιόνα, Κακαβίτσης, Γκαλμπογκίνης (70’ Γούτος Β.).

Ηρακλής Λάρισας - Π.Ο.Ε. 0-1

Με τέρμα που σημείωσε ο Χάρης Μουλτσιάς στο 20', ο Π.Ο.Ε. πέρασε από τη Νεάπολη κερδίζοντας τον αξιόμαχο Ηρακλή Λάρισας με 0-1.

Η λαρισινή ομάδα θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση στο 92' αλλά το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Ζιώγα ενώ οι Ελασσονίτες είχαν χαμένο πέναλτι με τον Τσιάκο στο 60' το οποίο απέκρουσε ο Ντάτσι.

Ηρακλής Λάρισας (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Ντάτσι, Μαξακούλη, Αναγνώστου, Δραγατσίκης, Παϊτέρης, Πατσιατζής, Παυλίδης, Γαργάλας, Ζιώγας, Βέλας (80' Νταφόπουλος), Ράμα (65' Καμέας).

Π.Ο.Ε. (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Γκαμπέτας, Λαγός, Κορτσάρι, Κριεζής, Καραμούλας, Κουκούλης (60' Καραγκούνης), Ρολντάν (80' Γκανάτσιος), Τσιάκος (70' Κωνσταντινίδης), Μουλτσιάς.