Βαθμολογία

Συνεχίζει ανοδικά η Αναγέννηση Καλοχωρίου!

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου ήταν καλύτερη και δίκαια κέρδισε το ντέρμπι με την Δάφνη Γλαύκης με σκορ 2-0 στο γήπεδο Χειμαδίου για τον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ.

Στο 20’ ο Λευτέρης Καραντώνης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 35’ ο Λιόν Μουράνι με τον ίδιο τρόπο και το 2-0.

Ευκαιρίες χαμένες για τους νικητές είχαν οι: Κρητικός, Πατρίκης και Έξαρχος Γ. Από την άλλη η Δάφνη Γλαύκης δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Η νίκη του Καλοχωρίου είναι αφιερωμένη στον ποδοσφαιριστή της Στέργιο Λίταινα που την προηγούμενη Πέμπτη υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση χιαστού, ύστερα από τον τραυματισμό του στο ματς με την Ραχούλα.

Επίσης η Αναγέννηση αφιερώνει τη νίκη στον αγαπημένο της πρόεδρο κ. Αχιλλέα Σαΐτη, που πάντα είναι δίπλα στην ομάδα.

Ακολουθεί στις 6/1 το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Αναγέννηση Καλοχωρίου και την Θύελλα Ελάτειας!

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Μιχάλης Λίταινας): Παπαναστασίου, Στραβέλας, Καραντώνης, Νούσιος, Νταμπαλέτσιος, Λίταινας Μ. (88’ Έξαρχος Α.), Δούρος, Έξαρχος Γ. (75’ Σαμαρίνας), Μουράνι (50’ Μπλούφας), Κρητικός (88’ Παράφορος), Πατρίκης (50’ Ζησόπουλος).

Δάφνη Γλαύκης (Σάκης Τσιάρας): Αραμπατζής, Καλογιάννης, Μπλέτσας, Αδαμούλης, Γκουντουβάς (60’ Μητροδήμος Δ.), Τσανάκας Χ., Σελήνης (30’ λ.τρ. Καλγκούλης), Τσιώλης Ν., Τσιάρας, Μητροδήμος Ρ., (80’ Καραγιάννης Ν.), Τζιότζιος.

Διαιτητική τρίπλετα: Κακάνης, Στεργιακούλης, Τσένος.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ