Βαθμολογία

Όμιλος Delopoulos Trans: Οι «καλές γιορτές» δεν είναι μόνο μια ευχή

Στις 23 του περασμένου Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Delopoulos Trans, όπου στεγάζονται και τα media του Ομίλου, δηλαδή ο ραδιοφωνικός σταθμός Campos 97.8 και η ιστοσελίδα μας, πραγματοποιήθηκε μουσικό event το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά και σε συνδυασμό με δράσεις και του Sport Travel, σκοπό είχε την συγκέντρωση δώρων για τα παιδιά πλημμυροπαθών της περιοχής μας, που στερούνται ακόμα και τα αυτονόητα γι’ αυτές τις άγιες και εορταστικές μέρες.

Γεγονός είναι ότι η πρωτοβουλία αυτή γνώρισε σημαντική απήχηση, κάτι για το οποίο και οι διοργανωτές ευχαριστήσαμε δημόσια ακροατές, αναγνώστες, φίλους και συνεργάτες για την συνδρομή τους.

Σήμερα λοιπόν, ήρθε η στιγμή της απόδοσης αυτής της προσπάθειας, καθώς ξεκίνησε η παράδοση των δώρων στα παιδιά, τα οποία μας αποζημίωσαν με τα ζεστά τους χαμόγελα, τις ειλικρινείς ευχές τους και τα κάλαντα που τραγούδησαν ζωντανά στον αέρα του Campos 97.8, στη διάρκεια της εκπομπής “Πάμε μια Βόλτα” με την Μαργαρίτα Θεοχάρη.

Πιο συγκεκριμένα, η παράδοση ξεκίνησε από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Γιάννουλης, για να ακολουθήσει το Δημοτικό Σχολείο Αρμενίου, όπου βρέθηκε αντιπροσωπεία στελεχών όλων των επιχειρήσεων του Ομίλου Delopoulos Trans, με επικεφαλής τον ίδιο τον πρόεδρο κ. Ζήση Ντελόπουλο και την κόρη του, Τζωρτζίνα Ντελοπούλου.

Γιατί όπως έχουμε ξαναγράψει:

Οι “καλές γιορτές” δεν είναι μόνο μια ευχή!!!

Παραθέτουμε σχετικό φωτογραφικό υλικό και έπεται συνέχεια:

Το οδοιπορικό της συντροφιάς του Ομίλου Delopoulos Trans και του Campos 97.8 συνεχίστηκε, με επόμενη στάση το Δημοτικό Σχολείο Αρμενίου, απ’ όπου και η συνέχεια των στιγμιοτύπων, με το σύνολο του Οργανισμού μας να ευχαριστεί τα παιδιά, τους διευθυντές των σχολείων και τους συλλόγου διδασκόντων για την φιλοξενία:

ΠΗΓΗ