Βαθμολογία

Στην Κατερίνη για τον Πιερικό ο Ivan Irinimbabazi

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου από τους Κατερινιώτες, με τα αγωνιστικά νέα ενόψει του ντέρμπι με τη Νέα Αρτάκη, την Κυριακή εκτός έδρας:

«Ένα αποφασιστικό βήμα προς την επίτευξη του στόχου του, την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, θέλει να κάνει την Κυριακή στην Αρτάκη ο Πιερικός, που θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, η οποία λογίζεται μεταξύ των συνδιεκδικητών της ανόδου.

Ο Σάκης Παπαβασιλείου είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους, καθώς ο Άκης Κατσαβάκης εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, ενώ κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ακολουθούν πλέον και οι Μπάλλας-Παπαιωάννου. Ετσι στη λίστα απόντων βρίσκεται μόνο το όνομα του Κυπαρίσση.

Στην Κατερίνη ο Ivan Irinimbabazi

Εν τω μεταξύ στις προπονήσεις της ομάδας ενσωματώθηκε ο Ivan Irinimbabazi, το έτερο απόκτημα του Πιερικού από την Ουγκάντα. Ο 19χρονος υψηλόσωμος (1,99) κεντρικός μέσος έφτασε στην Ελλάδα και προπονείται με τη νέα του ομάδα, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον συμπατριώτη του Daniel Isiagi, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από τη θλάση που υπέστη».