Βαθμολογία

Πρόκριση «ζωγραφιά» με Χρήστο Τσιντζιλώνη!!!

Ο Αετός Μακρυχωρίου για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ (3η φάση) προκρίθηκε στην επόμενη φάση, μετά τη νίκη με σκορ 3-1 επί της Αναγέννησης Ολύμπου σε αγώνα που διεξήχθη την Πέμπτη (14/12) στο φιλόξενο Μακρυχώρι.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες. Με το ξεκίνημα δύο καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους. Στο 4’ καλό σουτ του Τζίκα Ίλντο η μπάλα πέρασε άουτ και στο 12’ ύστερα από τη σέντρα του Τζίκα Άσι και πάλι ο Τζίκα Ίλντο από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Στο 16’ όμως προβάδισμα για τον Αετό Μακρυχωρίου, ύστερα από την ωραία σέντρα του 16χρονου Δημήτρη Στάμου μέσα στην περιοχή, ο Χρήστος Τσιντζιλώνης με πλασέ έκανε το 1-0.

Η Αναγέννηση Ολύμπου πίεσε και σε μία αδράνεια της άμυνας του Αετού στο 31’ ο Νότης Κολλάτος τροφοδότησε τον Άσι Τζίκα και αυτός με σουτ έκανε το 1-1 όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη στο 46’ φάση διαρκείας μέσα στα καρέ της Αναγέννησης, ωραία ο Τσιντζιλώνης μπήκε μέσα στην περιοχή, ο Γκαμπούρας έκανε το πρώτο σουτ, έδιωξαν προσωρινά οι αμυντικοί, στην επαναφορά ο Νίκος Χύσα έκανε το δεύτερο σουτ και η μπάλα βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Μπήκε δυνατά και αποφασιστικά το Μακρυχώρι και στο 47’ ο Χρήστος Τσιντζιλώνης με δυνατό σου έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του για το 2-1.

Στο 64’ ο Ρίτσι από πλεονεκτική θέση για την Αναγέννηση Ολύμπου δεν βρήκε δίχτυα.

Ενώ στο 68’ πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Μπουλάρι, εξαιρετική επέμβαση του υψηλόσωμου Κώστα Τσικρίκη σε κόρνερ.

Στο 70’ τον Χύσα προ της εστίας σταμάτησε αμυντικός σε κόρνερ. Στο 77’ χατ - τρικ από τον Χρήστο Τσιντζιλώνη, αφού με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-1 που ήταν και το τελικός σκορ. Στο 88’ την επέλαση του Τσιντζιλώνη που πέρασε όλη την άμυνα, σταμάτησε με τα πόδια ο Σουλιώτης.

Αετός Μακρυχωρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Τσικρίκης, Στάμος (62’ Μητσογιάννης Β.), Μπλάντας, Κοτρώτσιος, Μανωλόπουλος, Χουτεσιώτης, Λάλλας, Γκαμπούρας, Τσιντζιλώνης, Γκαμπέτας (80’ Μητσογιάννης Χ.), Χύσα (76’ Μπιτσαράς).

Αναγέννηση Ολύμπου (Κώστας Κουτσούκης): Σουλιώτης, Περκέτσι, Τζιόλας (76’ Ζάχος), Καραβάνας, Σινάνι, Ρίτσι, Κολλάτος, Τζίκα Ι., Τζίκα Α., Μπουλάρι (82’ Χριστοδούλου), Κόγια (29’ Πουρλιώτης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Νάκας, Στεργιακούλης.