Βαθμολογία

«Στόχος μου να γεμίσει το ΑΕL FC ARENA»

Ενθουσιασμένος ήταν και ο τεχνικός της ΑΕΛ Παύλος Δερμιτζάκης από την εικόνα της ομάδας και τις συνεχόμενες επιτυχίες. «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από όλους τους παίκτες μου, που από την ημέρα που ήρθα στη Λάρισα δουλεύουμε με τους συνεργάτες μου σε συγκεκριμένο πλάνο και τα παιδιά μας δικαιώνουν. Όλοι μαζί μπορούμε και το στοίχημα δεν είναι μόνο η άνοδος. Η Λάρισα έχει τεράστια ποδοσφαιρική ιστορία και στόχος μου είναι να γεμίσει το AEL FC ARENA με φιλάθλους από όλον τον νομό. Να κάνουμε την ΑΕΛ κάδρο και ο κόσμος να βλέπει μια ωραία παράσταση. Να έρθουν στο γήπεδο οικογένειες με παιδιά και να περνούν ευχάριστα, μέσα σε μια πολιτισμένη ατμόσφαιρα με συνθήματα υπέρ της αγαπημένης ομάδας του Νομού Λάρισας».

Όσον αφορά το παιχνίδι, επισήμανε τα ακόλουθα: «Ήταν μια δύσκολη και απαιτητική εβδομάδα, με δύο παιχνίδια σημαντικά για το Πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο Ελλάδος, με τον Ατρόμητο. Παίζουμε σε ένα καλό γήπεδο, με βαρύ αγωνιστικό χώρο, στα πρώτα 15’ δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά η ικανότητα του τερματοφύλακα να αποκρούσει το πέναλτι στο 6’ και οι αντιδράσεις των παικτών μετά, μας οδήγησαν στη νίκη και είναι σημαντικό ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα».

Σε ερώτηση για το αν θα γίνουν μεταγραφές, τόνισε τα εξής: «Μέχρι τώρα δεν υπήρξαν μεταγραφικά σχέδια, η διοίκηση είναι κοντά μας και μου δίνει αυτή τη δυνατότητα, όμως εμένα με ενδιαφέρει να κερδίσουμε πρώτα το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη τον Καμπανιακό και μετά θα δούμε. Θέλω παίκτες έτοιμους, είναι πολύ ικανοποιημένος από τα παιδιά και δεν κάνω, αν κάνω, μεταγραφές για εντυπωσιασμό».

Ολοκληρώνοντας, ευχαρίστησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν χθες στο ΑΕΛ Fc ARENA, επισημαίνοντας για μία ακόμα φορά πως αποτελεί τη μεγάλη  δύναμη της ιστορικής ομάδας.

ΦΩΤΟ: Κώστας Τσομάκος