Βαθμολογία

Πιθανή αναβολή και το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Super League

Κώλυμα και για το επόμενο Σαββατοκύριακο πρόκειται να δηλώσουν οι διαιτητές της Superleague 1, αλλά με… αστερίσκο, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους ως προς την ασφάλειά τους.

Εξάλλου, τα όσα ανακοινώθηκαν χθες από την ΕΠΟ, απέχουν ακόμα απ’ όσα επιθυμούν για να βάλουν ξανά τη σφυρίχτρα στο στόμα τους.

Το μήνυμα που έφτασε σε όλους τους ρέφερι και βοηθούς της πρώτης κατηγορίας, τους καλεί να δηλώσουν το κώλυμά τους μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (12/12) στις 14:00 για τυπικούς λόγους και σε περίπτωση που υπάρχει θετική εξέλιξη ως προς τα αιτήματά τους, τότε θα επανεξετάσουν τη στάση τους μέσω ψηφοφορίας.

Εξάλλου, βασική προϋπόθεση για να επανέλθουν στη δράση, είναι να πάρουν τις εγγυήσεις που θέλουν και από κυβερνητικά στελέχη και γι’ αυτό επιδιώκεται συνάντηση με τους αρμόδιους υπουργούς. Αναλυτικά όσα αναφέρει το μήνυμα που εστάλη στους διαιτητές:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της απόφασης της προηγούμενης εβδομάδας για αποχή από τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις επ’αόριστον σας υπενθυμίζουμε ότι για τυπικούς λόγους πρέπει να δηλώσουμε το ΚΩΛΥΜΑ μας στην πλατφόρμα για την επόμενη αγωνιστική.

Σε περίπτωση που έχουμε θετική εξέλιξη ως προς τα αιτήματα μας θα επανεξετάσουμε την θέση μας μέσω ψηφοφορίας στις επόμενες ημέρες.

Σας παρακαλούμε το ΚΩΛΥΜΑ όπως μπει το αργότερο μέχρι αύριο στις 14:00.

Με εκτίμηση

Οι διεθνείς διαιτητές».