Βαθμολογία

Αβέβαιο το μέλλον του ΠΟ Φήκης

Στον αέρα βρίσκεται από η συμμετοχή της Φήκης στην Γ’ Εθνική. Η νέα τραγελαφική διαιτησία εις βάρος των Τρικαλινών και τα όσα ακολούθησαν μετά το τέλος του αγώνα και όσα θα ακολουθήσουν (σ.σ καταθέσεις στο αστυνομικό τμήμα κλπ) ενδεχομένως να οδηγήσουν τους κόκκινους σε οικειοθελή αποχώρηση από την Γ’ Εθνική.

Παρά τα όποια αγωνιστικά προβλήματα υπήρξαν από την αρχή της χρονιάς ο ΠΟΦ έτυχε σε γενικές γραμμές εχθρικών διαιτητών (Σβορώνος, Καστοριά, Πιερικός) με την προχθεσινή διαιτησία να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι όταν ο Τζόβας από την Ήπειρο και οι βοηθοί του Γάκος και Ευαγγέλου τους στέρησαν τη νίκη και επί της ουσίας τις τελευταίες ελπίδες για παραμονή στην Γ’ Εθνική. Πλέον το σενάριο να μην ταξιδέψει ο ΠΟ Φήκης στην Κέρκυρα για το ματς με την Λευκίμμη είναι πιο ορατό από ποτέ.

Σε τακτική δικάσιμο ο φίλαθλος

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο φίλαθλος του ΠΟ Φήκης που φέρεται να συμμετείχε στον προπηλακισμό των διαιτητών θα περάσει την Τετάρτη απο τακτική δικάσιμο. Ο ίδιος μετέβη αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα Πύλης μετά το τέλος του ματς.

Πηγή: goal-trikala