Βαθμολογία

Αποδίδει καρπούς η δουλειά του προπονητή Κώστα Γούλα στη Ραχούλα

Η Δόξα Ραχούλας με δύο γρήγορα γκολ στο 5’ και 10’ κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα στη Νίκαια κόντρα στον Μυραϊκό για την Γ’ ΕΠΣΛ και τον 2ο όμιλο (0-2). Αποδίδει καρπούς η δουλειά του προπονητή κ. Κώστα Γούλα στη Ραχούλα.

Η ομάδα του Μυραϊκού είχε καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να κάμψει την καλή εμφάνιση της Ραχούλας.

Στο 5’ το σουτ του Αργυρακούλη απέκρουσε προσωρινά ο Λωρίδας, στη συνέχεια ο Δημήτρης Ρίζος με πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 10’ ο Νταφούλης έκανε την πάσα για τον Μάρκο Ζάτσε και αυτός με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Δύο χαμένα τετ α τετ για την Ραχούλα στο 25’ και 35’ με τους Αργυρακούλη και Ζάτσε, ενώ για τον Μυραϊκό στο 20’ το σουτ του Παναγούλη έφυγε άουτ, ενώ καλό σουτ του Παπαθανασίου απέκρουσε ο Πριναράκης. Και στο 38’ καλή εκτέλεση φάουλ του Φώτη Μερτζανίδη, έφυγε ελάχιστα άουτ.

Μυραϊκός (Άρης Παπαθανασίου): Λωρίδας, Ντέκας Κοσμάς, Βλάνδος, Αργύρης, Οικονόμου (89’ Μπαντής), Ντέκας Κων., Λαζαρίδης, Παναγούλης, Μερτζανίδης Φ. (80’ Χασιώτης), Μακρής (55’ Μερτζανίδης Η.), Παπαθανασίου.

Α.Ε Δόξα Ραχούλας (Κώστας Γούλας): Πριναράκης, Δαβίδης, Παπαδημητρίου, Καλαϊτζόπουλος, Θεοχαρούλης, Ζάτσε, Νταφούλης, Κιούρης, Τζανακούλης, Αργυρακούλης (60’ Γελατζόπουλος), Ρίζος (75’ Πατρικιάδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος, Πατσής, Τσακνάκης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ