Βαθμολογία

Νίκη με σκόρερ τον Φουκαλά για τον Δωτιέα Αγιάς

Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Βιολογικού με γηπεδούχου τον Όλυμπο Γόννων και φιλοξενούμενη ομάδα τον Δωτιέα Αγιάς.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, με καλύτερο τον Δωτιέα στο πρώτο μέρος, αφού είχε και το γκολ, ενώ στην επανάληψη ο Όλυμπος Γόννων, πίεσε ασφυκτικά, είχε και ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση, κάτι που δεν έγινε μέχρι το τέλος.

Στο 3’ μετά από σέντρα του Γελαλή, την κεφαλιά του Σερίφη πρόλαβε ο Πατέτσος. Στο 17’ ο Φουρίκης κέρδισε το πέναλτι, που έκανε ο Περδίκης, εκτέλεσε εύστοχα ο Φουκαλάς για το 0-1.

Στο 40’ ο Αθανασιάδης πέρασε δύο αμυντικούς, το σουτ του πρόλαβε ο αμυντικός πριν βρει δίχτυα. Στο 78’ καλή ευκαιρία για τον Όλυμπο με τον Κίτσιο από κοντά να μην βρίσκει δίχτυα.

Στο 82’ ο Σερίφης έκανε το σουτ από πλάγια θέση και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Τρία λεπτά μετά δεύτερη κίτρινη για τον Περδίκη και έτσι η ομάδα των Γόννων ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες του ματς.

*Ο Όλυμπος Γόννων ευχαριστεί τον κ. Βασίλη Καταραχιά που είναι φροντιστής γηπέδων, τον κ. Χρήστο Γάτο που είναι πρόεδρος στον Λαρισαϊκό και τον κ. Στυλιανό Ξαφούλη που είναι φύλακας του γηπέδου.

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Περδίκης, Μπούμπουλης Θ., Ζαϊρές Γ., Σέντζας, Μπούμπουλης Β., Σερίφης, Αλεξίου (65’ Κίτσιος), Αθανασιάδης (65’ Λιόγκας), Κόκρας, Γελαλής.

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Σιάρκος): Πατέτσος, Πασχαλίδης (60’ Μάνσε), Τσακάλι, Κοντοδήμος, Παπανικολάου, Νικολακούλης, Ντακούλας, Φουρίκης (94’ Γουργιώτης), Λαβαντσιώτης, Φουκαλάς, Γκουντίκας (96’ Λέσι).

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Κοτούμπας, Τοπαλσάββας.