Βαθμολογία

Πέρασε από την δύσκολη έδρα του Συκουρίου ο Σμόλικας

Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Συκουρίου ανάμεσα στον τοπικό Κίσσαβο και τον Σμόλικα Φαλάνης με τελικό σκορ 0-2 και την ομάδα του κ. Νίκου Χρόνη να συνεχίζει να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς είχε πολύ ένταση από το ξεκίνημα μέχρι και το τέλος. Το πρώτο γκολ ήταν για τον Σμόλικα στο 39’ όταν για την εκτέλεση φάουλ, συνδυάστηκαν άψογα ο Νερπιέτρι με τον Πόνηρο, στην τελική πάσα του Νερπιέτρι, πετάχτηκε ο Βαγγέλης Χατζούλης για το 0-1.

Στο 48’ στην επανάληψη, μετά από βαθιά μπαλιά του Πολύζου, διεκδίκησαν τη μπάλα οι Γκαλμπογκίνης και Νερπιέτρι, τον τελευταίο ανέτρεψε ο Κουλουκτσής, το πέναλτι εκτέλεσε ο Γιώργος Κακαβίτσης για το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Νερπιέτρι δεν κατάφερε να βρει δίχτυα από κοντά. Στο 55’ το σουτ του Κακαβίτση έφυγε ελάχιστα άουτ. Ενώ στο 58’ ο Γκαλμπογκίνης με ατομική προσπάθεια και σουτ, έστειλε τη μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 65’ δεύτερη κίτρινη δέχθηκε ο Τάφα για τον Σμόλικα. Στο ίδιο λεπτό το φάουλ του Κώτσια, έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 74’ από πλάγιο του Πλιάγκα, την προβολή από κοντά έκανε ο Αγγέλης, μπλόκαρε ο Παπαγιάννης. Τελευταία καλή στιγμή για το Συκούριο στο 78’ όταν το σουτ του Κώτσια πέρασε ελάχιστα άουτ.

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Χάμος (65’ Τριανταφύλλου), Κουλουκτσής, Αγγέλης, Τζιούρας, Ντιντής, Κώτσιας, Μπολάκης (65’ Σβερκούλης), Μαλάκος (70’ Λανάρας), Κορδέλας, Φαρμάκας (57’ Πλιάγκας).

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Χρόνης): Παπαγιάννης, Πατσής (80’ Γούτος Β.), Πόνηρος, Πολύζος, Τάφα, Αλατάς, Νερπιέτρι (70’ Φούντογλου), Χατζούλης, Γκιόνα (60’ Γούτος Ν.), Γκαλμπογκίνης (80’ Κατσάρας), Κακαβίτσης.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης, Καραθάνος, Μπατζιανούλης.