Βαθμολογία

Ευρεία νίκη για τον Π.Ο.Ε.

Πραγματοποιώντας από τις καλύτερες εμφανίσεις φέτος, ο ΠΟ Ελασσόνας, χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία επικράτησε άνετα του αξιόμαχου Μαυροβουνίου με 4-0.

Με το καλημέρα, μετά από ωραία συνεργασία και κοντινή προβολή του Μουλτσιά, οι ποδοσφαιριστές του Ζήση Ζιάγκα άνοιξαν το σκορ στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αν και είχαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν και δεύτερο γκολ, το 1-0 θα είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πάλι από πολύ ωραία συνεργασία μέσα στην αντίπαλη περιοχή, η μπάλα θα φτάσει στον Μουλτσιά που θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση (61’), διπλασιάζοντας ταυτόχρονα και τα τέρματα της ομάδας του.

Η ομάδα της Ελασσόνας, θα συνεχίσει να πιέζει την αντίπαλη άμυνα, πίεση που αποφέρει καρπούς στο 78’ με τον Κορτσάρι να κλέβει τη μπάλα και να πασάρει στον Γκαμπέτα που σε κενό τέρμα θα κάνει το 3-0.

Το "κερασάκι στην τούρτα" θα το βάλει ο Ζαγλιαβός λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης, ο οποίος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, θα κάνει το 4-0 που θα είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Φάσεις – γκολ

3’ Μετά από πολύ ωραία συνεργασία των ποδοσφαιριστών του ΠΟΕ, ο Μουλτσιάς με κοντινή προβολή θα κάνει το 1-0.

8’ Σουτ του Κουκούλη από πλάγια θέση, έδιωξε ο Αναστασίου.

22’ Ωραία ενέργεια του Κορτσάρι από αριστερά, με τον Αναστασίου να του κλέινει το οπτικό του πεδίου και να μπλοκάρει τη μπάλα.

28’ Σουτ του Μουλτσιά λίγο έξω από την περιοχή πέρασε ψηλά άουτ.

35’ Ωραία συνεργασία Ρολντάν – Κορτσάρι με τελικό αποδέκτη της μπάλας του Κουκούλη, αδύναμο πλασέ του τελευταίου με τη μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Αναστασίου.

42’ Κοντινό σουτ του Κυριακίδη με τη μπάλα να κοντράρει και να περνάει κόρνερ.

61’ Πολύ καλή συνεργασία και κυκλοφορία τη μπάλας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΟΕ στην αντίπαλη περιοχή, με τελικό αποδέκτη τον Μουλτσιά που θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας της Ελασσόνας και τα δικά του.

72’ Σουτ του Μουλτσιά, μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.

78’ Ο Κορτσάρι θα κλέψει τη μπάλα, θα πασάρει στον Γκαμπέτα που από πολύ κοντά σε κενό τέρμα θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

85’ Ο Ζαγλιαβός με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-0.

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Κορτσάρι, Λαγός, Κριεζής, Καραμούλας (64’ Τσιάκος), Γκαμπέτας, Καραγκούνης, Κουκούλης (77 ‘ Τσιπλικιάρης), Ρολντάν (46’ Ζαγκλιαβός), Μουλτσιάς (77’ Κωνσταντινίδης).

Μαυροβούνι (Δημ. Κουκουλιαύκας): Αναστασίου, Κυριακίδης (81’ Πρέτσας), Αρχοντούλης (62’ Πλίτσης), Σταυροθεόδωρος (81’ Ριζόπουλος), Μπάγκας Δημ., Κακαζούκης, Λάλλος (62’ Μπατζέλας), Μπάγκας Κων., Μπέτσης, Ακριβόπουλος (75’ Σκαφιδάς), Σταμέκος.

ΠΗΓΗ - Ανδρέας Νικούλης