Βαθμολογία

Ακόμα σκοράρει ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, αφού επιβλήθηκε με το ευρύ σκορ 0-8 των Αγίων Αναργύρων, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α’ DE TOX.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς δεν χωράει μεγάλης κριτικής, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν από νωρίς τις διαθέσεις τους και να μπαίνουν σε θέση οδηγού στο ματς.

Οι γηπεδούχοι σίγουρα θα αναζητήσουν σε άλλα ματς τους βαθμούς που θα χρειαστούν για να παραμείνουν στην μεγάλη τοπική κατηγορία.

Στο 5’ ύστερα από σέτρα, ο Γκαραλιάκος δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε και το σουτ που έκανε πέρασε άουτ.

Τρία λεπτά μετά από σέντρα του Μπουμπουνάρα, ο έμπειρος φορ Αλέξης Τσούτσας με ιδανικό τελείωμα άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Στο 9’ ο Κατσιαντώνης έκανε τη σέντρα – σουτ από δεξιά και ο Σβάρνας έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 24’ ο Σεμερτζίδης έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 29’ έγινε και το 0-2 με ωραίο δυνατό σουτ του Ματούλα από πλάγια θέση.

Στο 38’ ο Σουγλής σκόραρε με κοντινό σουτ, ύστερα από σύγχυση στην αντίπαλη περιοχή (0-3). Τέλος στο 44’ ο Γκόλτσιος με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου σε 0-4.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι με τον Οικονόμο να συνεχίζει στο ίδιο τέμπο. Στο 48’ κεφαλιά του Αυλογιάρη για το 0-5 από κόρνερ του Γκαραλιάκου.

Στο 50’ ο Χασιώτης για τους Αγίους Αναργύρους έκανε ένα καλό δυνατό σουτ εκτός περιοχής με τον Νούσια να μπλοκάρει σταθερά.

Στο 64’ με ωραίο τελείωμα ο Τσούτσας σκόραρε ξανά για το 0-6. Στο 78’ από πάσα του Γκαραλιάκου, ο Σεμερτζίδης με κεφαλιά σκόραρε για το 0-7, ενώ το τελικό 0-8 διαμορφώθηκε με πέναλτι που κέρδισε ο Τσούτσας από χέρι του Μπακαρτζή και το εκτέλεσε ο Δραχαλίβας Σ.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Δημήτρης Μητσής): Σβάρνας, Ντόρι Τζίκα (46’ Γκούγκλας), Κατσογιάννης (75’ Νούσιας), Παναγιώτου, Αντωνίου (46’ Ροκάς), Χασιώτης, Μπακαρτζής, Τζεμολάρι, Δοξαριώτης (46’ Φυτιλής), Νούσιος, Παιδής.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Νούσιας, Κατσιαντώνης (46’ Μιφτάρι), Μπουμπουνάρας, Αυλογιάρης, Σουγλής (58’ Ντούφας), Αθανασούλης (46’ Δραχαλίβας Σ.), Τσούτσας, Γκόλτσιος (74’ Αλεξόπουλος), Σεμερτζίδης, Ματούλας (58’ Γεωργούλης), Γκαραλιάκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Βαλιώτης, Καραμαγκιόλας.