Βαθμολογία

Συνελήφθη ο δράστης που τραυμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό

Τρεις μέρες μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του αστυνομικού στα επεισόδια στου Ρέντη, η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη του δράστη.

Πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν μάλιστα ότι το άτομο αυτό 18 ετών και φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες ο νεαρός ήταν ανάμεσα στους 424 που είχαν προσαχθεί το βράδυ της Πέμπτης μετά τα επεισόδια.

Εν τω μεταξύ σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νικαίας ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, υπήρξαν τα πρώτα καλά νέα για την αντίδραση του οργανισμού του στη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή. Οι γιατροί τον παρακολουθούν συνεχώς και φαίνεται πως έχει περιοριστεί η μεγάλη αιμορραγία που παρουσίαζε.

Την ίδια στιγμή, οι γιατροί προχωρούν σε σταδιακή μείωση των κατασταλτικών φαρμάκων και για την ώρα δεν έχει καταγραφεί κάποια επίπτωση. Οι θεράποντες γιατροί αναμένεται να προχωρήσουν σήμερα, Κυριακή, ξανά σε καθαρισμό του τραύματος του 31χρονου αστυνομικού στο πόδι.