Βαθμολογία

Δεν ανέδειξε νικητή του ντέρμπι του Μαχητή με την Αστραπή

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Μαχητή Τερψιθέας με την Αστραπή Νέας Πολιτείας σε ένα πραγματικό ντέρμπι για την Β’ ΕΠΣΛ (0-0).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η αναμέτρηση διεξήχθη κάτω από καλές καιρικές συνθήκες, όμως ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο.

Οι δύο ομάδες έδωσαν πολλές μάχες κυρίως στη μεσαία γραμμή με τις φάσεις να είναι ελάχιστες εκατέρωθεν.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις δικές τους καλές στιγμές μπροστά από την αντίπαλη εστία, ενώ η Αστραπή έφτασε κοντά στο γκολ στην επανάληψη όμως το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Το τελικό σκορ είναι δίκαιο αφού επί της ουσίας οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τα πάντα.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από τις δύο εστίες με τους φιλοξενούμενους στην εκπνοή να ζητούν πέναλτι για χέρι μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με τον διαιτητή να είναι κοντά στη φάση και να συνεχίζει το ματς δίχως κάποια παράβαση.

Στην επανάληψη η αναμέτρηση απέκτησε καλύτερο ρυθμό. Στο 48’ ο Φούντας βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, έκανε το σουτ, όμως ήταν χλιαρό.

Στο 61’ το φάουλ εκτέλεσε ο Μαγκούτας, την κεφαλιά πήρε ο Φανίδης η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 73’ ο Καλτσάς έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση, όμως η μπάλα δεν βρήκε δίχτυα σε μία πολύ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους.

Στο 75’ ο Μαγκούτας εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στα τελευταία λεπτά του ματς, οι παίκτες της Αστραπής βρέθηκαν στην αντίπαλη περιοχή, όμως δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν κάποια φάση αν και υπήρχαν οι προϋποθέσεις.

Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Μπρισίμης – Νίκος Χατζημπύρος): Παναγιωτόπουλος, Μαγκούτας (88’ Μπέσιο), Τσιώλης (74’ Γεωργαντάς), Δάσσιος, Ντόντος, Μούμος, Γκάγκος (60’ Αγγέλης), Ζούγκα Μαν. (46’ Βεργής), Φούντας, Ριζούλης, Φανίδης.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές – Θανάσης Τσουμάνης): Θεοχαρίδης, Καραμάνης, Τσιάρας, Κατσιάνος, Μακρής, Χριστοδούλου, Καλτσάς (87’ Φουρκιώτης), Αρχοντής (87’ Τσακμάκης), Κόκκορας, Παπαδάκος (74’ Δαλλιός), Τσανάς (65’ Βλησαρούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Βαλιώτης, Δίχρης.