Βαθμολογία

Με την υπογραφή του Γρηγόρη Μπαλατσού, η νίκη του Ευαγγελισμού!

Μία πολύ σημαντική νίκη πήρε η Αναγέννηση Ευαγγελισμού μέσα στη δύσκολη έδρα των Αμπελοκήπων με τελικό σκορ 1-2 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες και είχαν και τα δύο γκολ. Από την άλλη οι γηπεδούχοι έχουνε μία νεανική ομάδα, παιδιά με όρεξη για διάκριση που παίζουν καλό ποδόσφαιρο.

Στην επανάληψη οι Αμπελόκηποι μείωσαν σε 1-2, όμως το ματς κρίθηκε στη δύναμη και στην εμπειρία που είχε ο Ευαγγελισμός και έτσι κατάφερε να πάρει τη σπουδαία νίκη.

Στο 15’ ωραία συνδυάστηκαν ο Δημήτρης Τόλιος και ο Γρηγόρης Μπαλατσός με τον τελευταίο προ της εστίας να τον σταματούν οι αμυντικοί.

Στο 22’ πάλι ο Τόλιος έβγαλε τη σέντρα ακριβείας για τον Τσάτσο, τον σταμάτησε όμως ο Θανάς σε αυτή τη φάση διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι πως ο αμυντικός τον σταμάτησε αντικανονικά, ο διαιτητής έδειξε το ματς να συνεχιστεί.

Στο 37’ ο Χρήστος Ντόκος «έκλεψε» τη μπάλα, έδωσε στον Λαγιόκαπα Ε., αυτός στον Τόλιο που έβγαλε την ωραία σέντρα για τον Γρηγόρη Μπαλατσό και αυτός με προβολή άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Στο 40’ ύστερα από πλάγιο του Λιούρα, απέκρουσε ασταθώς ο Ραζακιάς, στην επαναφορά όμως και πάλι ο Μπαλατσός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά για το 0-2.

Ένα λεπτό αργότερα καλό σουτ του Πύρρου από κοντά, μεγάλη απόκρουση από τον Χανανά σε κόρνερ.

Στο 46’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βέλλα και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Στο 60’ ο Λαγιόκαπας Ε. απέναντι από τον τερματοφύλακα έκανε το σουτ, έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο ίδιο λεπτό ο Μάριος Βαγγέλη, έκανε το πλασέ από κοντά η μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Πέντε λεπτά μετά το σουτ του Λευτέρης Γραβάνη απέκρουσε ο Χανανάς, ενώ στο 76’ το σουτ του Τόλιου από καλή θέση έφυγε άουτ.

ΑΟ Αμπελοκήπων (Άκης Ταυλαρίδης): Ραζακιάς, Πότσης (40’ Λιόλιος), Δούκας, Θανάς (46’ Παπάς), Παζάρας, Πύρρος, Βαγγέλη, Ντινόπουλος, Βέλλας (75’ Κυρίτσης), Γραβάνης, Μακρής (75’ Κοντογιάννης).

Αναγέννηση Ευαγγελισμού (Κώστας Καζάκης): Χανανάς, Λαγιόκαπας Λ., Καντολάρι, Γκαραβέλης, Ντόκος, Μπαλατσός (83’ Πρακατές), Τσάτσος, Βαλατσός, Λαγιόκαπας Ε., Τόλιος, Λιούρας (70’ Τρανός).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρονίκος, Καρακώστας, Τάνας.