Βαθμολογία

EURO 2024: αγορά εισιτηρίων θέσεων αμαξιδίων και θέσεων εύκολης πρόσβασης

Σε συνέχεια της κλήρωσης του EURO 2024 και της κατάρτισης του προγράμματος, έχει ξεκινήσει ήδη η 2η φάση πώλησης εισιτηρίων. Στόχος της UEFA είναι η συμπερίληψη όλων και με ιδιαίτερη ευαισθησία στα άτομα με αναπηρία, καλεί όσους ενδιαφέρονται για εισιτήριο να αιτηθούν έως τις 12/12. Οι θέσεις ατόμων με αμαξίδιο και οι θέσεις εύκολης πρόσβασης έχουν αυξηθεί σημαντικά σε όλα τα γήπεδα.

Ωστόσο, παρά την αύξηση των θέσεων, λόγω του περιορισμένου αριθμού και στις δύο κατηγορίες, η επιτυχία της αίτησης δεν είναι εγγυημένη. Μετά την ολοκλήρωση και της δεύτερης φάσης πώλησης εισιτηρίων, όλα τα εισιτήρια θα διατεθούν στο κοινό και αναμένεται να εξαντληθούν. Για τον λόγο αυτόν καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τις 12/12, μιας και οι πιθανότητες να καταφέρουν να αγοράσουν αυτή τη στιγμή εισιτήριο και να μπορέσουν να συμμετάσχουν στο τουρνουά, είναι μεγάλες. Σημειώνεται επίσης ότι υπάρχουν εισιτήρια σε διάφορα σημεία (για τους τοπικούς οπαδούς αλλά και τους ουδέτερους) και για τις δύο ομάδες (πιο κοντά στους οπαδούς της ομάδας τους).

Για την αίτηση πρέπει να ακολουθήσετε τα κάτωθι βήματα:

Βήμα 1: Εγγραφείτε στην πλατφόρμα εισιτηρίων της UEFA.

Βήμα 2: Επιλέξτε προσβάσιμα εισιτήρια και επιλέξτε τον αγώνα και το είδος εισιτηρίου. Τα εισιτήρια αυτά θα προσφερθούν στη χαμηλότερη τιμή εισιτηρίου του επιλεγμένου αγώνα και ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αναφέρει ότι επιθυμεί να συνοδεύεται από ένα άτομο, χωρίς χρέωση.

Βήμα 3: Αναρτήστε το έγγραφο με το οποίο επιβεβαιώνετε ότι ανήκετε στην κατηγορία και δικαιούστε να λάβετε βοήθεια (συνήθως αφορά έγγραφο φορέα που επιβεβαιώνει την αναπηρία). Αυτό είναι απαραίτητο για να αποφευχθεί η κατάχρηση των θέσεων αυτών όσο το δυνατόν περισσότερο. Περισσότερες πληροφορίες για τα αναγνωρισμένα έγγραφα μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Βήμα 4: Συμπληρώστε την αίτηση και υποδείξτε εάν επιθυμείτε θέση στάθμευσης (ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και δεν είναι εγγυημένος).

Απαντήσεις σε ερωτήσεις που πιθανότατα έχετε, μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο.