Βαθμολογία

Ανανέωσε με τον Φόρστερ η Τότεναμ

Φτάνοντας στην Τότεναμ το καλοκαίρι του 2022 μετά το τέλος του συμβολαίου του στη Σαουθάμπτον, ο Φρέιζερ Φόρστερ κατάφερε να εξασφαλίσει μια βάση στην ποδοσφαιρική ελίτ πέραν της Μάγχης.

Αν και έπαιξε 20 παιχνίδια ως αντικαταστάτης του Ούγκο Λιορίς, ο οποίος έμεινε εκτός του επαγγελματικού γκρουπ αυτή τη σεζόν, ο Άγγλος τερματοφύλακας διατήρησε την ιδιότητά του ως δεύτερος γκολκίπερ, πίσω από τον 27χρονο Ιταλό Γκουλιέλμο Βικάριο.

Όπως φαίνεται, ο πρώην τερματοφύλακας των «Αγίων» φαίνεται να έχει ακόμα την εμπιστοσύνη του τεχνικού επιτελείου, που φρόντισε να ενισχύσει τη θέση του Φόρστερ, αφού θα παραμείνει μια επιπλέον σεζόν στην Premier League.

«Φτάνοντας από τη Σαουθάμπτον τον Ιούλιο του 2022, ο έμπειρος τερματοφύλακας έκανε το ντεμπούτο του στο Λιγκ Καπ εναντίον της Νότιγχαμ Φόρεστ τον Νοέμβριο του 2022 και την πρώτη του εμφάνιση στην Πρέμιερ Λιγκ για το σύλλογο τον επόμενο μήνα εναντίον της Μπρέντφορντ. Από τότε, ο Φρέιζερ έχει παίξει 21 φορές για εμάς, ανεβάζοντας τον απολογισμό του σε 148 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ. Στη διεθνή σκηνή, ο Φρέιζερ έχει κάνει έξι εμφανίσεις για την Αγγλία μέχρι σήμερα, ενώ η τελευταία του κλήση χρονολογείται από τον Μάρτιο του 2023», αναφέρουν οι «Πετεινοί».

ΠΗΓΗ