Βαθμολογία

Συνδυαστικό φεστιβάλ ποδοσφαίρου στην ΕΠΣ Φωκίδας

Στην Ιτέα έκανε στάση, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, το πρόγραμμα αναπτυξιακών τουρνουά ποδοσφαίρου που φιλοξενούνται σε πόλεις όλης της χώρας και το οποίο υλοποιείται από τη Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της ΕΠΟ.

Στην έδρα της ΕΠΣ Φωκίδας, που φρόντισε για την άψογη οργάνωση της δράσης, συνδυάστηκε η πραγματοποίηση φεστιβάλ ποδοσφαίρου για αγόρια κάτω των 10 και κάτω των 8 ετών, όπως και Fair Play φεστιβάλ μόνο για κορίτσια κάτω των 12 ετών, στο πλαίσιο του προγράμματος «It's a woman's game».

Τα παιχνίδια, που φιλοξενήθηκαν σε μεταφερόμενο γήπεδο μικρών διαστάσεων στον Μώλο Ιτέας και στο Δημοτικό Γήπεδο Ιτέας, ως στόχο έχουν την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση αγοριών και κοριτσιών, προπονητών, γονέων και εθελοντών, καθώς και την ανάπτυξη τεχνικών και ψυχοκινητικών δεξιοτήτων των παιδιών.

Στα αναπτυξιακά τουρνουά συνολικά συμμετείχαν 190 αγόρια και κορίτσια από τοπικές ακαδημίες, στα οποία δόθηκαν από την ΕΠΟ αναμνηστικά διπλώματα και μπλουζάκια του προγράμματος UEFA Grassroots, ενώ σημειώνεται ότι παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φωκίδας Φάνης Αγγέλου και ο Δήμαρχος Δελφών, Παναγιώτης Ταγκαλής.