Βαθμολογία

Αποχωρεί πρόεδρος ομάδας της Γ’ Εθνικής!

Δήλωση αποχώρησης του προέδρου του Κεραυνού Αγγελοχωρίου, Παναγιώτη Σολομωνίδη.  Αναλυτικά: «Κατόπιν ώριμης σκέψης και σε συνδυασμό με τα τελευταία διαιτητικά τραγελαφικά γεγονότα, πήρα την δύσκολη απόφαση να αποχωρήσω από τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ. Η απόφασή μου αυτή δεν αποτελεί προϊόν των τελευταίων ημερών, αλλά βρίσκονταν στο μυαλό μου εδώ και αρκετό καιρό. Στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι δίκαιος και τίμιος, επιζητώντας ανάλογη αντιμετώπιση.

Το να συνέχιζα υπ’ αυτές τις συνθήκες της αδικίας, δεν θα ήταν τίμιο απέναντι στους ποδοσφαιριστές μου οι οποίοι αδικούνται κάθε Κυριακή εντός αγωνιστικών χώρων. Πριν 4 χρόνια παρέλαβα μία ομάδα που ήταν να μην κατέβει στο Β’ τοπικό και την αφήνω στη Γ΄ Εθνική στην οποία συμμετέχει τα δύο τελευταία χρόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους του ΠΑΟΝΕ για την φιλοξενία τους όλο αυτό το διάστημα, τον κ. Κώστα Παζαρόπουλο, όπως επίσης και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββα Δημητριάδη, διότι οποιαδήποτε βοήθεια του ζήτησα μου την παρείχε. Ευχαριστώ και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας, Στέλιο Αντωνίου.

Ο κόσμος του Αγγελοχωρίου να γνωρίζει πως αγάπησα την ομάδα και το χωριό και πως έδωσα τα πάντα αυτό το διάστημα της παρουσίας μου, όπως είχα υποσχεθεί ερχόμενος. Είμαι ανοιχτός σε οποιονδήποτε επιδείξει ενδιαφέρον να αναλάβει την διοίκηση της ομάδας».