Βαθμολογία

Θετικό αποτέλεσμα στο Βατάν για το Κιλελέρ και πολλά παράπονα!

Η Α.Ε. Κιλελέρ απέσπασε ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Βατανιακού, το γήπεδο Βατάν για τη 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Το παιχνίδι είχε λίγες αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες (0-0).

Η ομάδα του Κιλελέρ απείλησε με σουτ του Βαγενά στο 30′ που έφυγε άουτ, με συρτή σέντρα σουτ του Μπαρδά στο 39′ που έκοψε ο Γκαράτζιας, με σουτ του Κατσαμάγκα στο 65′ που έδιωξε σωτήρια ο Φιρινίδης και με δυνατό σουτ του Μπαρδά στο 90’+2′ που έφυγε ψηλά άουτ.

Πολλά παράπονα από την ομάδα του Κιλελέρ γι’ ακόμη μία φορά, για διαιτητικές αποφάσεις! Ιδιαίτερα για τους δύο βοηθούς.

Συγκεκριμένα στο δεύτερο μέρος το Κιλελέρ θα μπορούσε εύκολα να πάρει τη νίκη, όμως σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις κόπηκαν λανθασμένα δύο επιθέσεις της ομάδας με τους Χασομέρη και Βαγενά που βγήκαν σε θέση τετ α τετ, αλλά τους σταμάτησαν για οφσάιντ που δεν υπήρχαν!

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Μαυρίδης, Λιόλιος, Γκαράτζιας, Ντόσης, Ανανιάδης Χ. (82′ Μυρτολλάρι), Τσενικλής (82′ Μάλα), Δαλαμήτρας, Ανανιάδης Δ. (72′ Μιχαηλίδης), Μαργαρίτης, Κυπαρίσσης (67′ Μιτακίδης).

Α.Ε. Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Μισιρλής, Μπάρδας, Μπαρούτας, Φουρκιώτης, Αντωνίου, Κατσαμάγκας (84′ Κούκος), Χασομέρης, Βαγενάς, Χατζής (66′ Παπαγεωργίου), Χατζησαββίδης, Αλτάνης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θεοχάρης με βοηθούς τους Τασιόπουλο και Σακκά της ΕΠΣ Θεσσαλίας.