Βαθμολογία

Νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο από την Αστραπή Νέας Πολιτείας

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας σημείωσε μία σημαντική νίκη με σκορ 3-1 απέναντι στον Τοξότη σε αγώνα για την Β’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η Αστραπή συνδύασε το ωραίο ποδόσφαιρο με την μεγάλη αποτελεσματικότητα και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο. Δύο γκολ ο Κόκκορας και ένα ο Τσανάς για τους νικητές, ο Νούσιας μείωσε για τον Τοξότη. Δοκάρι είχε ο Κατσιάνος για την Αστραπή.

Οι παίκτες των Γιώργου Καφφέ-Θανάση Τσουμάνη, παρουσιάστηκαν άκρως ανταγωνιστικοί, κέρδισαν δίκαια και ανέβηκαν στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο Τοξότης του Φίλιππου Θεοχαρίδη, στο πρώτο ημίχρονο δεν παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός, ενώ στην επανάληψη το πάλεψε.

Ο έμπειρος φορ Δημήτρης Κόκκορας στο 5’ με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο 42’με διπλή προσπάθεια μετά από ωραία σέντρα του Καραμάνη και απόκρουση του Ράιδου, ο Κόκκορας σκόραρε ξανά για το 2-0.

Στο 50’ ο Κόκκορας έδωσε ωραία πάσα στον Γιώργο Τσανά ο οποίος με πλασέ έκανε το 3-0 στο 50’.

Ο Τοξότης στο 53’ μείωσε με τον Νούσια, ύστερα από πάσα του Νάτσιου για το 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι στο  56’ είχαν ευκαιρία με τον Νάτσιο, που δεν τα κατάφερε, με τον Κατσιάνο να κάνει τάκλιν σε ένα κομβικό σημείο του ματς.

Ο Τοξότης στο 60’ μετά από φάση διαρκείας, έφτασε η μπάλα στον Νάτσιο που βρέθηκε σε καλή θέση αλλά ο Θεοχαρίδης σταμάτησε την προσπάθεια με ωραία απόκρουση.

Στο 72’ ο Κατσιάνος με δυνατό σουτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι, με το 3-1 να είναι και το τελικό σκορ του ματς.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές-Θανάσης Τσουμάνης): Θεοχαρίδης, Καραμάνης, Τσιάρας Αθ., Κατσιάνος, Μακρής, Χριστοδούλου, Καλτσάς (82’ Δαλιός), Αρχοντής (64’ Σταθάκος), Κόκκορας (78’ Βράκας), Παπαδάκος (82’ Τσακμάκης), Τσανάς (64’ Βλησαρούλης).

Τοξότης (Φίλιππος Θεοχαρίδης): Ράιδος, Τσακνάκης (70’ λ.τρ. Κιόσια), Γκαμπούρας (52’ Χαζιζάι), Νιάμας (46’ Σπηλιώτης), Τσουμάνης, Φορτομάρης Α., Λιάκος, Νούσιας, Μπράτσια (59’ Φορτομάρης Ν.), Νάτσιος, Σδράλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Δεδικούσης, Καρακώστας, Μάνος.