Βαθμολογία

Ήταν θέμα ανωτερότητας…

Η Δήμητρα Γιάννουλης ήταν φιλοξενούμενη της Δόξας Βαλανίδας στο γήπεδό της, την οποία κέρδισε με σκορ 0-3.

Της Βάσως Γκατζούλη

Όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, αφού η Γιάννουλη του κ. Μάκη Αλεξούδη πέτυχε και τα τρία γκολ και έτσι βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογία μαζί με το Μακρυχώρι που έκανε το ρεπό του.

Η Δήμητρα Γιάννουλης είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία σε όλο το ματς, επίσης την βοήθησε το σκορ και χρησιμοποίησε και νεαρά παιδιά από την περσινή Κ16 για να πάρουν χρόνο συμμετοχής (Γιώργος Μανάκας, Γιώργος Τσακνάκης, Σεραφείμ Μπλιάμπλιας, Θάνος Δαούλας, Κυριάκος Τάχος, Κώστας Τσαναχτσίδης, Βάϊος Ζαφειρούλης).

Από την άλλη η Δόξα Βαλανίδας του κ. Βαγγέλη Μάνου, φάνηκε να μην μπορεί να αντιδράσει καίρια στο σημερινό παιχνίδι παρότι προσπάθησε πολύ. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο τεχνικός κ. Μάνος καταβάλει κάθε προσπάθεια γι’ αυτή την ομάδα, που την αγαπάει, αφού είναι και ο τόπος καταγωγής του.

Στο αγωνιστικό μέρος στο 10’ καλό σουτ του Τάφα Ε. η μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα, ωραία σέντρα έβγαλε ο Μάριος Καρέλας για τον Θοδωρή Γραβάνη, που από κοντά έκανε το 0-1.

Στο 21’ και πάλι ο Μάριος Καρέλας τροφοδότησε τον Γιώργο Τσακνάκη που με σουτ έκανε το 0-2.

Στο 32’ για το ρόλο της σέντρας βοήθησε ο Γιάννης Μπάκος και πάλι τον Θοδωρή Τσακνάκη που έκανε και το 0-3 που ήταν το τελικό σκορ.

Στο 65’ ελάχιστα άουτ έφυγε η μπάλα ύστερα από την προβολή του Κώστα Χατζηγρηγορίου και με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ωραία σέντρα του Τάσου Χατζηγρηγορίου για τον αδερφό του Κώστα, που όμως αυτός από κοντά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Μελετιάδης, Καρβέλης Α., Μηλίτσης (57’ Ευστρατιάδης), Γερούκης, Καρβέλης Γ. (70’ Βιλανάκης), Τσαμούρας, Θάνος, Σταυρακάκης (46’ Βαρσάμης), Ντούντη, Παλάντζας (70’ Δαούλας Κ.), Τασιόπουλος (46’ Μαβίδης).

Δήμητρα Γιάννουλης (Μάκης Αλεξούδης): Κοτλής, Ντούφας, Μπλιάμπλιας, Τσεκούρας, Κουρούτσαλης, Τάφα Ε., Καρέλας Μ. (46’ Χατζηγρηγορίου Τ.) Μπάμπαλης (46’ Μανάκας), Γραβάνης (46’ Χατζηγρηγορίου Κ.), Μπάκος, Τσακνάκης (69’ Δαούλας Θ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπατζιανούλης, Γκαρέλης, Κοτούμπας.